Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaisiidddf

CZY MOZNA GDZIES ZBADAC SOBIE KREW PRYWATNIE I CZY DUZO TO KOSZTUJE??

Polecane posty

Gość kaisiidddf

plisss powiedzcie. chce prywatnie isc i pobrac krew sobie wraz z choleterolem ale nie wiem ile to kosztuje i gdzie to zrobic by mnie czyms nie zarazono albo cos..:( jestem z krakowa ale to nieistotne raczej chyba ze ktos z kraka tez jest i wie gdzie najlepiej to zrobic

wpisz w google prywatne labolatorium analityczne krakow... wyskoczy ci nawet z cenami!

Gość kkf88f8gg
chyba 50 zeta cie to wykosztuje

Ja niedawno badalam.Kosztowalo kilkanascie zl. Idziesz do laboratorium i bez problemu robia. Tez mialam na cholesterol.

Gość musisz byc i tak ubezpieczona
NO CHYBA KOLO 50 ZETA KREW I CHOLERSTEROL RAZEM ALE PRZEDTEM WAZA CIE TEZ I SPISUJA TWE DANE DOKLADNE ORAZ DOWOD MUSISZ IM DAC JAK NIE JESTES UBEZPIECZONA TO CI NIE ZROBIA.

Gość a czy panie moga sie smiac
ze mnie ze mam za chude rece? bo ja bym tez poszla ale mam kompleks chudych i zylastych rak jak angelina jolie:( wiem ze by sie czepialy mnie ze takie chude mam rece..:(

musisz byc i tak ubezpieczona.... brednie! brednie nad bredniami!!!, ja nie jestem a przebadalam krew i mocz na wszystko co tylko mozliwe! wiec nie pierdziel glupot!

Gość przyczyna mechaniczna
prywatnie polega na tym, że płacisz i nie musisz być ubezpieczona... Idziesz i mówisz co chcesz rzebadać, a oni ci podają cenę, płacisz, a oni pobierają krew... A jak ci pani zacznie komentować ręce, to poproś jej przełożonego i się poskarż.