Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwira7373

sexspotkania sponsorowane i chłopak

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] vcbxghgf Masz nazwisko na J? poprz. | 1 2 czyzby chlopak elwirki tez siedzial na kafe ? :D

Gość elwirka032
Nie, na H

Gość elwirka0291
moj chlopak jest w pracy :) niektorzy sa glupi. nazwisko na jaka litere hahaha zapytaj skad jestem.

Gość vcbxghgf
Skad jestes?

no akurat powie... powiedz lepiej kto jest twoim sponsorem :) zalatwie mu inna kolezanke i wreszcie nie bedziesz miec problemu

Gość elwirka0295
nie mam na imie elwira nawet.

Gość elwirka0295
dobra, spadam juz.

Gość elwirka02954
I te numery po imieniu tez nic nie znacza

Gość elwirka029542
Ok, spadam, Klient czeka, na razie, pa

Gość el mariachi
ale czad, typka sie puszcza z własnej woli a teraz wielce żałuje i jeszcze chłopaka oszukuje. swoją drogą to ciekawe czemu nie poznał że jest taka już rozjebana? pewnie luzy ma takie że piłkę do nogi by zmieścił i by nic nie czuła. nie nawidze szmat, a wiecie czym sie różni szmata od kobiety?? tym że kobieta się szanuje!!! jakby moja by mi taki numer zrobiła to nie wiem co bym zrobił, naprawde nie wiem czy bym opanował nerwy. tak oszukiwać bezczelnie. jaką będzie matką? będzie uczyć córki od małego wychodzić na ulicę? żal mi tych kobiet ze względu na brak rozumu!!!! jakby to pracy nie miała innej ale praca jest ale ona kasy chce. Kasy!!!!! a facet tyle nie zarabia i nie może ona sobie kupic tego co chce i tu jest problem.wszyscy tylko na kase lecą w tych czasach, to przykre

Gość el mariachi
klient czeka.ha a przecież chcesz to porzucić. chyba pełną gumkę po stosunku

Gość elwiirkaa
bo ja juz dawno poszlam i ktos pisal jako ja frajerze tepy

ehe tak się mowi , a co nie masz za co jesc?:/ i ubrac ? orry ja mam 18 lat od 4 lat jestem z chłopakiem ktory tez do bogatych nie nalezy (nigdy nie wzielam od niego ani zlotowki) mi powodzi sie srednio - 3 rodzenstwa mama i tata słaba praca ja liceum , i co ? - w wakacje robie od miesiaca po 12 godzin dziennie przy pakowaniu i wyciagne z tego jakis tysiąc , dwa i kupie to co chce , a w weekendy pracowalam przy roznoszeniu ulotek , w kebabie , barze. mozna inaczej...ale jak chce sie latwa kase poprzez dupe to spoko , tylko NIE MOW MI TU O ZADNEJ MILOSCI BO TAK GO OKLAMUJAC NIC NIE MA .