Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwira7373

sexspotkania sponsorowane i chłopak

Polecane posty

to moze do pracy czas iść?? Gdybyś go naprawdę kochała wżyciu byś go tak nie skrzywdziła. Mam chłopaka od 2 lat, kocham go, jest z biednej rodziny, nie mamy kasy, nawet na ślub. I w życiu bym mu takiego chamstwa nie zrobiła jak Ty zrobiłaś swojemu... w końcu już z nim byłaś jak to zaczęłaś. Nie wyobrażam sobie jakbym mogła kochać sie z kimś innym bedąc z moim X... :o oszukujesz go strasznie.

wiesz co... ludzie zyja w chorobach, nie maja za co jesc, umieraja im bliscy a ty nie wiesz co jest wiekszym problem od sytuacji o jakiej opowiadasz?? dla ciebie problemem jest to ze szukasz az ktos ci bedzie sypal stowkami za NIC albo ewentualnie za najprostsza rzecz w swiecie czyli dawanie dupy...z tym ze juz nawet dupy ci sie nie chce dawac hrabianko i teraz narzekasz na to ze chlopak nie da rady cie utrzymac. no faktycznie...straszny problem

bylabym sklonna pojsc na uklad sponsorowany gdybym nie miala za co zyc ale tylko w sytuacji gdy nie mialabym chlopaka, bo uklady miedzy soba ludzie moga miec rozne. sponsoring odpowiadal i tobie i temu facetowi ktory cie sponsorowal ale przez fakt ze sprzedalas sie majac chlopaka i tak go oszukujesz w ryj bym ci naplula.

Gość elwirka020
Alez on chyba nie czuje sie przeze mnie krzywdzony. Dobrze nam jest razem. A w jakiej pracy dostane 400 zl. za godzine przyjemnosci? Mozesz mi cos polecic?

elwirka020 - skoro uwazasz ze jestes fair i ze on jest z toba szczesliwy mimo ze sypiasz z innym to pozwol mu na to samo- niech sypia z innymi zdiewczynami a nie tylko toba...i badz szczesliwa :) nie mam nic do sponsoringu ale brzydze sie zdrada.

Gość elwirka020
Myslisz ze dawanie dupy za pieniadze jest najprostsza rzecza na swiecie? To bardzo Ci radze, sprobuj i sie sama przekonaj. Tobie penie latwo pisac, bo masz meza ktorzy zarabia wystarczajaco na twoje utrzymanie.

owszem autorko to jest problem, i całkiem poważny (jeśli nie prowo;) ) zasłaniasz sie kasą, ale nie ważne jaka by ta kasa nie była, to poprostu lubisz to bo masz łatwe pieniądze. Bierzerz do ust komuś a potem swojemu chłopakowi... Nie tłumacz sie biedą bo na to co robisz nie ma wytłumaczenia. Gdybyś była wolna... Ale Ty wbijasz nóż w serce innej osobie. Jak sie dowie od razu Cie rzuci. Wiec jak go kochasz to zakończ to idź do pracy i nigdy o tym nie mów. Albo powiedz mu prawde ale badz pewna że Ci nie wybaczy. PS. Nie mów mi tu o trudnej sytuacji po prostu wyżej cenisz kase od "miłości". kropka.

autorka szuka usprawiedliwienia ....ona nie przestanie. to dla niej jest po prostu proste (jak sie ułożyło)....

Gość elwirka020
Alez ja mu sama zaproponowalam otwarty zwiazek. Tylko co z tego, jak on mowi, ze swiata poza mna nie widzi?

" w jakiej pracy dostane 400 zl. za godzine przyjemnosci?" jednak lubisz to co robisz.... :o prosze rzuć go niech on chociaż sobie życie ułoży z jakąś normalną dziewczyną...

Gość elwirka020
Na poczatku nie chcialam brac mojemu chlopakowi do ust, wlasnie z tego powodu, ale on tak nalegal... Powiedzial mi ze lod w moim wykonaniu to mistrzostwo swiata

elwirka- ja nie mam meza a utrzymuje sie calkiem sama. nie pomaga mi nikt mimo ze mam chlopaka i nie wymagam od niego aby mnie utrzymywal. rodzice tez mi nie pomagaja- to ja staram sie pomagac finansowo im w momencie gdy mam taka mozliwosc. to zabrzmi zarozumiale ale jestem na tyle atrakcyjna i mloda (21lat) ze tez bym mogla znalezc sobie sponsora i nie przejmowac sie czy starczy mi na ruchunki etc, ale jak widzisz wybralam inna droge. jesli chcesz to korzystaj ze sponsoringu- wszystko dla ludzi, przynajmniej zyjesz sobie na wysokim poziomie...ale czemu tak oklamujesz swojego faceta? nie badz egoistka...

Gość elwirka020
sorry, moze to dlatego ze wychowalam sie w takiej rodzinie a nie innej, ale mama mi zawsze powtarzala, ze na uczucia przyjdzie czas, jak sa zaspokojone podstawowe potrzeby. Sorki, moze tego nie zrozumiecie, ale ja juz przywyklam do drogich ciuchow ze Zlotych Tarasow i ciezko byloby mi sie z tym rozstac.

kwiatek- przypuszczam ze czesc postow elwiry jest prawdziwa a czesc napisaly podszywy.

Gość elwirka023
jakies dziecko pisze jako ja heh.ostatni raz odp jako elwirka017 pierwszy raz. zawsze sie zabezpieczam, seks w prezerwatywie. gorzej by było, jakby się dowedział....większa krzywda niż ukrywanie.

dziewczyno ile ty masz lat? 15? bo po tym co piszesz nie dałabym Ci wiecej! spoko... jak chcesz to robic to rób... ale zostaw tego chłopaka w spokoju! a on wie czym sie zajmujesz? skoro wolny zwiazek powiedz mu o tym !!

elwirka- no wlasnie...to po co zaczynasz ten topik? mamy cie usprawiedliwic przed twoim chlopakiem? ok... a wiec Droga Elwirko nie rezygnuj ze sponsora bo twoj chlopak nieudacznik ktory nie potrafi ci zapewnic co miesiac butow od Miu Miu nie jest tego wart...

Gość elwirka020
Ok, nie musisz mi wierzyc, najlepiej wirz sobie w swoj wlasny swiat bez zdrad, prostytucji i innych rzeczy, ktore pewnie nazywasz "anomaliami". Tylko czy aby na pewno jestes pewna ze Twoj maz nie sponsoruje kogos duzo bardziej atrakcyjnego od ciebie?

elwirka- nie martw sie tym ze twoj chlopak nie chce otwartego zwiazku i twierdzi ze swiata poza toba nie widzi... powiedz mu ze robisz go na boki a przekonasz sie jak predko zmieni podejscie.

Gość elwirka026
nie wszystko pisałam ja! ktoś się podszywa. jak ktoś jest mądry to skuma co ja piszę...zmieniam :)

jak dla mnie to za to skurw*synstwo ktos cie powinien solidnie obic. i nie mam tu na mysli sponsoringu oszustko.

Gość elwirka029
ide ,pa wszystkim

Gość vcbxghgf
Masz nazwisko na J?

Gość elwirka029
nie, a co