Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca niewiedzaca

pyt o prawo jazdy

Polecane posty

mam takie pytanie w zwiazku z prawkiem. Jakies 5 lat temu poszlam na kurs, skonczylam go, zdalam egzamin teoretyczny ale 3 razy oblalam praktyke.Potem doplacilam za dodatkowe jazdy i tez nie zdalam egzaminu praktycznego. Ten ostatni egzamin zdawalam jakos 4 lata temu...i tak zaprzestalam, plany zyciowe mi sie pozmienialy, studia i te sprawy i tak dalam sobie spokuj z prawkiem. Ale teraz chcicialabym znowu sprobowac. I niewiem czy na nowo musze zapisywac sie na kurs i wybulic znowu 1000zl czy wystarczy ze se dokupie te chyba 5 godzin jazdy i moge przystapic do egzaminu??? Jak to jest?

kurs zrobiony przed bodajże 1997r jest ważny całe życie, wystarczy, że teraz wykupisz parę godzin i możesz iść zapisywać się na egzamin, tylko będziesz musiała zdać na nowo teorię-bo ona jest ważna pół roku, przed tym będziesz musiała pójść do Wydziału Komunikacji w Twoim mieście i poprosić o przesłanie do Wordu Twoich dokumentów , w którym będziesz zdawała egzamin, bo pewnie Twoje dokumenty tam leżą:-)

ale ja robilam kurs juz po 1997 a mianowicie jakos chyba w 2005

sorki pomyliłam się kurs robiony PO 1997 r jest ważny całe życie-nie przed

Kurs jest nadal ważny. Musisz chyba wykupić 5 godzin jazd, ponieważ nie zdałaś 3 egzaminów praktycznych. I w sumie do razu możesz zapisać się na egzamin teoretyczny ;)

oj, dziekuje ci. To juz wiem na czym stoje. Dzieki:) buzka