Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molikkkkkkk szuka pomocy

Czy można z neta ściągnąć treść całej książki dowolnej ?????????????????????????

Polecane posty

Cały dzień się męczę żeby ściągnąć treści kilku książek bo nie mogę ich kupić bo nie mam pieniędzy. Ktoś wspomniał o stronie chomikuj i częściowo to mi pomogło ale tylko 2 książki ściągnąłem. Wiecej nie było. Jeszcze ktoś wspomniał o RApidshare ale nie mogę dojść o co w tym biega. Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym rapidem ? Najlepiej jakby ta osoba sama sprawdziła czy się da ściągnąc np. taką książkę jak - "Wielka księga zdrowia" autorstwa JOSE LUISA BEZDONCESA. Pomoże ktoś ? :(

:(

Gość wieśkaaa
Żeby ściągać z rapida, musisz mieć program do otwierania plików typu winrar, 7zip itp

Gość szukam koteczki malutkiej
wpisujesz tytuł książki i pdf i wyskakuja linki gdzie sa dostepne

Poszperałam trochę i nie mogę znaleźć tej książki . Są fora gdzie podają linki (bo czasami nie da się wyszukać) ja znam tylko takie z filmami ale z ebookami też gdzieś powinno być

ciężko treści całych książek dostać :( szkoda straszna :( Ale kilka mi się udało ściągnąć :) 2 stówki zaoszczędzone :) jupi :)

Gość pster

Pomyśl sobie... napisałeś książkę, kosztowało cię to mnóstwo pracy i pieniędzy, a ktoś ją kradnie.

Przyjemnie? No chyba średnio. Starsze tytuły kupuje się na Livro nawet po kilkanaście złotych. Za ponad 20 zł kupuje się premiery. Czy to jest duża kasa? Tym bardziej jeśli kupuje się dosłownie kilka książek rocznie?

No chyba nie, ale niech to każdy sam oceni.