Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjddddd

Burmistrz Bogatyni jest SUPER!

Polecane posty

Gość jjjjjjjjddddd

Widzimy jak się stara,jak prosi, jak walczy - a jeszcze mu zarzucają! Podoba mi się ten człowiek!

Gość lbwdsd
pewnie!

Gość mała Dżo
Mam prośbe do mieszkanców Bogatyni lub okolic (bo pewnie cięzko z netem :-( ), chciałabym zrobić paczke i przesłac ale konkretnej rodzinie z małym dzieckiem !!!!! Nie jestem bogata i wypas to nie bedzie :-O ale chocby mleko ,czy pieluchy, jakieś herbatki ,mam kilka ubranek na dziecko około 3 lat.Bardzo prosze o kontakt UCZCIWY !!!!!!!!!!!! Moze ktos z rodziny czyta i poda adres na emaila bo pewnie do samej Bogatyni listonosze nie docierają :-(

Jestem z Bogatyni. Jest tragicznie. Zbieramy, co się da. Przyda się dosłownie wszystko. Brakuje słów, żeby opisać to, co się dzieje. A co do Burmistrza, jest moim sąsiadem. Nie było go od dwóch nocy w domu, ale zaczyna się gra pod wybory samorządowe i stąd dzisiejsza wypowiedź ministra Millera.

Gość brak slow....
wspolczuje Wam bardzo :(

A co do paczki, z pewnością widziałaś w tv relacje spod domu, w którym urwało parter. Mieszkała w nim moja koleżanka z rodziną, rodzicami oraz siostrą i jej dzieckiem. Dziewczynka ma 2 latka, a chłopiec 2,5. Mogę podać adres, a nawet telefon do niej.

Gość mała Dżo
Kseno- podaje adres : maladzo@interia.pl Dowiedz sie co potrzebne !!!!! wiesz, czy mleko, czy pieluchy jeszcze!!! Ubranka będa jakieś . Wiecej dla chłopca bo mam chłopaka też.

Gość mała Dżo
Podaj mi ewentualny adres gdzie moge paczkę wysłac !!!! I nie zroum mnie źle ale,mam nadzieje ze to wszystko prawda o czym piszesz,ze znasz ich ....na prawde przepraszam ale jak słysze ze chleb po 12 zł chcą to już wątpie w ludzi :-( :-( :-(

Gość no wlasnie jak pomoc
czy listonosze tam dociera? komu wyslac paczke?? nie wiem a chcialabym pomoc. moglabym tez wplacic jaka sume na konto, ale boje sie troche ze jak tu poprosze o numer konta to jacys falszerze sie odezwa. a chcialabym jakies wiarygodne dla konkretnej rodziny wtedy bym wyslala. albo adres by paczka doszla. sama nie wiem jak to zalatwic.

Gość mhnopimnop
tez chcialabym pomoc, znalazlam w necie kilka numerow rachunkow bankowych i nie wiem, na ktory najlerpiej przelac pieniadze....

Gość jjjjjjjjddddd
Sprzedaję poszkodowanym wodę po 20 zł za butelkę i chleb po 10 zł za bochenek, jak jest ktoś chętny to pisać w tym temacie

Gość mała Dżo
Ja nie chce zadnych "pośredników" !!!!! zadnych caritasów ani innych kont bankowych urzędowych!!!!!!!! Najlepiej konkretnej rodzinie ale tak jak piszesz, w internecie cięzko o uczciwośc...:-O

Gość nie wysyłajcie paczek!!!
myślicie że tam listonosz dojedzie? jak już chcecie pomóc to ślijcie na caritas oni robią transporty, a zabawa w wysyłanie paczek to dopiero jak się trochę tam wszystko ogarnie

Powiem tak: na razie poczta nie działa, ponieważ mosty łączące nas z Polską są pozrywane. Usuwanie szkód potrwa do trzech tygodni, tych najpilniejszych. Co do numerów kont, to najlepiej wysyłać pieniądze na konto urzędu miasta. jest powołany specjalny sztab, który będzie się zajmował ich rozdysponowaniem. Mała Dżo, wysłałam Ci maila.

Ja oszustką nie jestem, siedzę na kafeterii sześć lat, wielu ludzi mnie zna. Każda pomoc się przyda, dosłownie wszystko jest potrzebne. Tylu moich znajomych straciło dosłownie wszystko, że nic tylko siąść i płakać.

Numery konta możecie znaleźć tu: http://www.tvn24.pl/12690,1637931,0,1,wiadomosc.html Wysyłanie paczek teraz to głupota, przecież jak tam taka masakra jest to poczta raczej nie pracuje normalnie, Caritas robi transport więc im dawajcie. A paczki to jak się tam trochę ogarną ze wszystkim będą miały jakiś sens. A z resztą to niech się ktoś z Bogatyni wypowie czy poczta u nich działa.

Poczta nie działa, jaka poczta? Są dwie drogi dojazdowe do nas w tej chwili. Jedna przez Goerlitz w Niemczech, druga przez Czechy, ale przez Czechy przepuszczają tylko samochody do 3,5 ton.

Gość mała Dżo
Dlatego pisałam zeby ktos z rodziny sie odezwał!!!!! Głupia nie jestem i TV ogladam na Boga!!!!!! Zresztą ok,juz spadam :-O P.s. caritasowi nie ufam ..

Ksenofaryna, przepuszczają przez Frydlant też już cywilne. Wczoraj można było jeszcze terenówka przejechać polami od strony Czech.

Podam adres domu, którego już nie ma Waryńskiego 18. Nie znam tych ludzi, ale wiem doskonale, gdzie był ten dom.

Ulica Waryńskiego w ogóle bardzo ucierpiała, ale najgorzej jest w Markocicach i na ulicy Turowskiej, tam dosłownie nie ma czego zbierać.

Gość echhh okropne to co się
dzieje z tymi powodziami w tym roku:(:(:(:(:(:(:(

niech ten rok już sie konczy bo pechowy jakis jest:o

mieszkam w okolicach Wrocka wiec tez było u mnie prawie zalane:(

Z Wro. Ale w Bogatyni mam rodzinę. Ich oszczędziło, wylała im tylko woda w piwnicy. Ale i tak to ich nie wszystkie problemy.