Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jshnjndksndkskldknkfkf

bardzo wazne pytanie tabletki

Polecane posty

jutro zaczynam brac drugie opakowanie tabsow zawsze bralam je o 12 w poludnie a chce zmienic pore na wieczor czy wiec moge wziasc juz teraz czyli 6ego dnia?

tak, nic sie nie stanie jesli skrócisz przerwe o jeden dzien i weźmiesz tabletke juz dziś

jestes pewna? ;) bo zalozylam taki temat na dwoch forach i dostalam dwie sprzeczne odpowiedzi :)

no prosze Cie... też tak kiedys zrobiłam bo mi okres wypadał zawsze na weekend czy cos wiec sobie skracaniem przerwy pozmieniałam dni konczenia opakowania równie dobrze mozesz wziąć tą tabletke jutro ok 12 tak jak normalnie, a potem przez kolejne dni brać stopniowa pare godzin później np. wtorek o 12, środa o 15, czwartek o 18 itd. aż se dojdziesz do tej godziny która Ci odpowiada juz bez przesady z tymi tabletkami, pare godzin spóźnienia albo skrócenie przerwy o 1 dzien nie robią różnicy

Gość wez je po przerwie
7 dniowej i normalnie o tej godzinie o ktorej chcesz i nie kombinuj, nie na darmo w ulotce pisze zeby bylo 7 dni przerwy

Gość wez je po przerwie
a wogole to tabsy sie bierze 8go dnia przerwy a nie 7go :]

wzielam juz teraz no trudno ... chyba nie umre od tego jak pojde na wizyte to dopytam dokladnie lekarza

Gość wez je po przerwie
no tylko zebys kiedys nie wziela np 10 dnia przerwy bo sie przeciez nic nie stanie a pozniej plakala ze w ciazy jestes

nic sie nie martw :) to tylko dziala w jedna strone