Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoulinRouge_

Nieciekawie wyglądam :/

Polecane posty

Gość MoulinRouge_

Zaniedbana, z nadwagą, cerą naczynkową, nieciekawa fryzura, workowate ciuchy, a do tego ogromny brak pewności siebie. To mniej więcej ja. Wiecznie niezadowolona z siebie, nieatrakcyjna dziewczyna, która ginie w tłumie pięknych i zadbanych. A tymczasem na wiosnę wraca do kraju mężczyzna, za którym szaleję...

Więc masz czas do wiosy by schudnąć, zakupić nowe ubrania, zmienić fryzurę i nabyć pewności siebie :)

To dlaczego nic nie robisz, by to zmienić, a tylko siedzisz i użalasz się nad sobą ?

do wiosny kupę czasu więc nie lamentuj tylko bierz się do roboty :-)

Gość MoulinRouge_
Bo nie wiem, jak to zrobić...To znaczy wiem, że trzeba zacząć od fryzjera, kosmetyczki itp, ale póki co chciałabym żeby ktoś mi coś doradził. Jestem szatynką o włosach za ucho, mam niebieskie oczy, jasną cerę przy różowych policzkach i piegach, 165 cm i 75 kg.

Gość MoulinRouge_
Dla siebie przede wszystkim. Od razu napiszę, że nie chcę stawać się od razu seksbombą, bo źle się czuję w różowych ciuszkach i dekoltach, a ładną, elegancką dziewczyną, o własnym stylu, który podkreśli moją osobowość.

Gość MoulinRouge_
Poza tym chcę stać się pewniejsza siebie.

Profesjonalna fryzjerka dobierze fryzurę do Twojej karnacji, owalu Twarzy itp. Nie ma co liczyc na rady z internetu od ludzi, ktorzy nawet Cię nie widzieli.

Gość do dzieła!!!
może niech siostra lub kolezanka doradzi na poczatku w sprawach ubran czy fryzury

pewnosci siebie bedziesz nabierac z kazda zmiana na lepsze. a piegi moim zdaniem mozna polubic- ja tez mam i lubie :)

Gość MoulinRouge_
Nie mam siostry, a koleżanki się na tym nie znają, bo one niezbyt przywiązują wagę do wyglądu. Szczerze powiedziawszy ja też nigdy nie używałam żadnych malowideł, w moim domu kosmetyki ograniczają się tylko do podstawowych typu krem Nivea, szampon. Najbardziej chciałabym schudnąć i zapuścić włosy, bo w krótkich wyglądam masakrycznie (mam okrągłą twarz i brzydkie rumieńce).

Gość MoulinRouge_
Piegi akurat lubię, gorzej z policzkami. Często wyglądam jak burak.

Gość ty serio ważysz tyle przy tak
im wzroscie??? zostaja chyba tylko tuniki ,bo nie ma możliwości ubrać sie kobieco i elegancko z taka masą.Podstawa spacer godzinę ,dziennie ,umiarkowana dieta.

Pochodź troche po jakiejś galeri, poogladaj ciudszki, poprzymierzaj, bo ż e cos ładnie wygląda na wieszaku, nie ozancza ze tak bedzie wygladalo na Tobie. Znajdz swoj styl, co pasuje do Twojej sylwetki i osobowości

Gość no tak.................
No to Cie pociesze, ja atrakcyjna, zgrabna, zadbana - brak pewności siebie, wiecznie niezadowolona z siebie. Wierz mi, ze nie chcialabys sie ze mna zaminic, z wygladem mozna cos zrobic, z psychika ciezej :(

Gość MoulinRouge_
Dlatego zamierzam schudnąć, chociaż z tym różnie bywa w moim przypadku.

Gość MoulinRouge_
Bo z tym to chyba nigdy nie wygodzi. Ja też nie jestem do końca zadowolona ze swego wnętrza, ale zarazem zawsze więcej inwestowałam w rozwój wewnętrzny niż zewnętrzny. Stąd braki w wyglądzie. Dzisiaj byłam na zakupach w centrum handlowym i jak zobaczyłam swoje odbicie w lustrze, to pomyślałam, że się rozpłaczę. Już wiem dlaczego żaden chłopak na mnie nie spojrzy... Co do stylu, gustuję w klimatach etno, koraliki, długie kolczyki, naszyjniki, koronki, falbanki. Kocham sukienki, ale przy mojej wadze nie ma ani jednej takiej, w której nie wyglądałabym jak słonica.

Gość MoulinRouge_
A tak w ogóle znacie jakiś srodek na szybszy porost włosów ?

Gość yt7
koraliki? :O omg, fuuuuuuuuuuuuuuuu poza tym schudnij bo grubaska z ciebie

Gość sylvia2345
rozjaśnij włosy ,pasemkaożywią twarz ,będziesz promienieć .najwazniejsze są oczy.koniecznie tusz meybeline(chyba tak sie pisze)podkrecający rzesy,wtedy oczko będzie sexi i srebrny cień do powiek ,tak delikatnie,górna kreska na powiecie rowież podkresla oko.zaufaj mi.blyszczy do ust,troszkę pudru na policzki.niedoskonałości figury zanim schudniesz zamaskuj tuniką.i pamiętajk ,nie ma brzydkich kobiet

Gość sylvia2345
na szybki porost włosów i zeby nie wypadały tylko w aptece WAX ,maseczka między innymi dla ludzi po hemioterapi ,ja mam włosy rozjaśnione z pasemkami ,długi do połowy plecow ,uzywam tej wax henny ,rewelacja

Gość MoulinRouge_
Rozjaśnij ... - wiesz, ja zdecydowanie preferuję ciemniejsze kolory. Ale co do reszty się zgadzam, dzięki :) Korale uwielbiam, nie zgadzam się, że fuu, każdy ma inne gusta...

Gość sylvia2345
przepraszam za bledy ,ale siedzę w pracy i tak dopadam do kompa ,żeby szefowa mnie nie nakryła ,az mi się paluchy trzęsą

Gość laroux2222
MoulinRouge, ile masz lat?:)

Gość MoulinRouge_
22 latka :)

Gość sylvia2345
przy jasnej buzi blondzik pasuje ,natomiast przy ciemnieszych włosach to solarium i te sprawy bo jest widoczny ten kontrast,blond odmładza,a może pomyślisz o pasemkach?