Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka19

czy to mozliwe????

Polecane posty

Gość martynka19

Kochalam sie z chlopakiem zawsze z gumka, Poczatek byl czasem bez ale chwile i potem zakladal, nigdy nie pekla bo zawsze sprawdzal. W tamtym miesiacu okres spoznil mi sie 2 tyg bo strasznie sie stresowalam ze moge byc w ciazy, zrobilam test wyszedl negatywny uspokoilo mnie to i dostalam okres. Cos ok wtorku czyli jutro powinnam dostac bo bardzo czesto zdarzalo sie ze dostawalam wczesniej. Wyhechalam teraz na wekend z chlopakiem i wrocilam wczoraj wiec moze przez zmiane klimatu;/ Juz sama nie wiem bo czuje sie spokojnie, mysle ze nie ma sie czego obawiac, moj chlopak tez tak sadzi ale na forum znalazlam wrozke, weszlam z ciekawosci napisalam 3 razy pod roznym nickiem i za kazdym razem ze zaszlam w ciaze:( nie wiem co mam myslec:(:(:(

wrózka to jedna wielka ściema, piszą na podstawie tego co Ty im napiszesz, jak bys mi opisała tak jak teraz historię to jako wrózka też bym Ci napisała, ze jestes w ciązy :P uspokój się, nie jesteś, ale bez gumy nie próbuj bo zawsze jest ryzyko!! ja niedawno rodziłam i powiem Ci, ze to nic przyjemnego..

Gość martynka19
no wlasnie nie opisywalam tylko zadalam konkretne pytanie. Tylko ze to nie byl stosunek przerwywany tylko chwila bez i potem odrazu zakladal, nic nie mialo prawa przedostac sie do srodka. Myslisze ze duze szanse?:(

ja z moim chłopakiem uprawialiśmy seks bez gumki 8 miesiecy ze spuszczeniem do srodka inie zaszłam w ciąze, ale moja znajoma takjak Ty tylko na chwile i zaszła za 3 razem jak tak zrobiła ale wydaje mi sie, zenie będziesz w ciązy jesli będziesz żygać, miec zawroty głowy, duszności, i okres nie pojawi Ci sie z miesiac to mozesz sie obawiac ostatnio moj ginekolog mówił, ze miesiaczka moze spokojnie sie opoźniać do miesiąca. wiec się nie martw:):):)

Gość martynka19
jak narazie staram sie byc spokojna bo nie chce przezywac tego co w tamtym miesiacu:(

nie martw się:) serio mówię najlepiej jak bys poszła do ginekologa i zrobiłby Tobie usg dopochwowe - wtedy wykażde czy jestes w ciązy czy nie nawet jesli test wskazuje ze nie - to jak byś była to to usg pokaze

Gość martynka19
ale ja nie robila testu teraz tylko w tamtym miesiacu jak sie tyle spoznial to zrobila po 10 dniach chyba

wiesz co, mi jak sie spoźniał okres 2 tygodnie to zrobiłam test.. ale po 2-3 tyg i dopiero mi wykazało, no i wtedy akurat ja byłam w ciąży... no i wyszedł mi taki mały glutek jak na zdjęciach w linku wstopce:) wiec jak by co będziesz mamą:)

Gość do gory
trzeba byc niedojrzalym zeby myslec tak jak ty...to ze na poczatku nie zakladacie prezerwatywy i on normalnie w ciebie wchodzi nei znaczy ze nic sie nie przedostanie...facet tez wczesniej wydziela sluz w ktorym sa plemniki...

Gość martynka19
ale to male szanse na zaplodnienie sa. Poza tym wydaje mi sie ze ten plyn wydziela sie dopiero przed samym wytryskiem. szczerze wam powiem ze to byl miesiac w ktorym najbardziej uwazalismy

Gość do gory
no sa mniejsze szanse niz podczas wytrysku...ten plyn nie pojawia sie przed samym wytryskiem...on dziala jak facet jest podniecony...cos podobnego jak u nas..tylko u nas tego wiecej jest

Gość martynka19
kurcze chyba znowu bedzie ten stres co ostatnio eh:(:(