Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupiutka878

Po burzy wychodzi słońce...

Polecane posty

Gość Głupiutka878

J.w Chciałabym, abyście podzielili się swoim doświadczeniem w tym temacie. Miło byłoby poczytać historie, kiedy to ktoś został bardzo zraniony, ale zostało mu to później wynagrodzone.

Gość Głupiutka878
:)

Gość nml,gdgdgdgdgg
spadaj

Gość aaaboliii bardzpo
uppp ide juz spoac ale jutro bym cos napisala, ja zostalam bardzo dotkliwie zraniona i dalej jestem raniona ... a slonca nie ma , jest tylko gorzej:( opiszcie o sobie

Gość Andzia88
No właśnie, przydałoby się poczytać takie pocieszające historie...

bo świat CZARNO-BIAŁY kolor ma bajka zyła tylko raz rzeczywistośc tego dnia wita Nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To ja wam opowiem moją bajkę :) Pewien facet po kilku miesiącach cudownego życia zostawił mnie z dnia na dzień z tekstem, że "on nie potrafi być wierny". Cierpiałam niemożliwie, bo z nim było jak w niebie. Byłam pewna, że nigdy nikomu nie zaufam, nie chciałam być z nikim innym. Pewnego dnia na gg zagadał do mnie nieznajomy mówiąc, że ma zły dzień i ma ochotę porozmawiać z kimś kogo nie zna. Okazało się, że pracuje za granicą, więc po krótkiej wymianie zdań doszłam do wniosku, że i tak nigdy w życiu go nie spotkam. Wylałam mu wszystkie swoje żale, w końcu miałam się przed kim wygadać tak całkiem anonimowo. Nadal cierpiałam tak samo, ale przynajmniej nie musiałam dusić tego w sobie (nie miałam tak zaufanych przyjaciółek, żeby im o wszystkim mówić). Po kilku miesiącach rozmów, gdy przyleciał do PL udało mu się (chociaż opierałam się długo) namówić mnie na niezobowiązujące kumpelskie spotkanie. I taki był początek tej bajki :) To było prawie 4 lata temu. Dzisiaj jest moim mężem i niedługo urodzi się nasze 1 dziecko :) Czy moja historia was pocieszyła choć troszkę?

Gość Głupiutka878
rilla_marilla fajna historia, cieszę się, że ci się ułożyło, takie historie sprawiają, że zaczyna się wierzyć w siebie i w lepsze jutro.