Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYPOWIEDZ SIĘ ZA CZY PRZECIW

+ + + WOJNA O KRZYŻ + + + włączcie szybko TVN 24 i TVP Warszawa + + +

Polecane posty

Gość WYPOWIEDZ SIĘ ZA CZY PRZECIW

DZISIEJSZEJ NOCY ZEBRAŁO SIĘ JUŻ 4 TYS. PRZECIWNIKÓW, KTÓRZY MAJĄ ZDEMASKOWAĆ SEKTĘ BRONIĄCĄ I MODLĄCĄ SIĘ DO NIEPOŚWIĘCONEGO KRZYŻA NIEZGODY !!! CAŁE ŚRÓDMIEŚCIE JEST OTOCZONE PRZEZ 700 POLICJANTÓW !!! PRZECIWNICY WYSTAWILI NAWET PRZEBRANEGO PAPIEŻA, KTÓRY MA WYGŁOSIŁ KAZANIE ZA BALKONU JEDNEGO Z BUDYNKÓW, KAZANIE SKIEROWANE DO ZGORZKNIAŁYCH OBROŃCÓW KRZYŻA !!! WYPOWIEDZ SIĘ: JESTEŚ ZA CZY PRZECIW KRZYŻOWI ???

Gość chanelcoco
przeciw ! moherowcy robią cyrk jak zwykle zresztą

Gość krzyżaniec
Każdy fanatyzm jest niebezpieczny. Moherotalibów należy leczyć w psychiatryku

Gość Wolvfram
z całą pewnością zawiązała się nowa partia 'mocherowych obrońców krzyża, którzy uważają , że usunąć ciąże to jest Pikuś a krzyża usunąć nie wolno

Gość gosc niedzielny
Prawdziwy Polak to rycerz Meryji i obronca krzyza!

Gość Wolvfram
czy ktokolwiek i kiedykolwiek wygrał z fanatyzmem ?

Gość łysy chipis
chciałbym by ten jebany kraik polaczkowem zwany zniknal z mapy cywilizowanej Europy to komorowski i tusk i kaczynski by tez znikneli albo do Niemiec do roboty przy szparagach pojechali

Gość Wolvfram
tego sporu nikt nie uspokoi , już proponowałem rozwiązanie aby nowy pałac prezydentcki wybudować w innym miejscu , będzie taniej i szybciej , być może Wilanów ? :)

Gość pampararara
przerobic krzyz na drzazgi i sprzedac fanatykom, to bedzie mniejsza dziura budzetowa

Gość chanelcoco
moze troche zbocze z toku rozmowy -- ale czyz swiadkowie Jehowy ostrzegali nas pzred takim postepowaniem ? pzred kataklizmami ? powodziami ? pozarami ? dzikimi zachowaniami ludzi ? mnie przynajmniej tak podczas rozmów potwierdzali to Pismem św !

jestem za przeniesieniem krzyza, straszny cyrk zrobili rydzykowcy ale wlasnie wlaczylam tv i to ci widze przeraza mnie..... hasła "precz z krzyzem" jakos do mnie nie trafiaja :O przebrany papiez rowniez :O w tym momencie oni obrazaja rowniez moje uczucia religijne.... C Y R K

Gość Wolvfram
wystarczy popatrzyć na twarze, nie tylko babcie tam przybyły, są młodzi, którzy tylko szukają zaczepki aby się napierdzielać i pięści szykują

Gość bo to wina Tuska wszedł
z zamachem z demokracją to tera ma,ja bym za pierwszym razem pociągnęła z działek wodnych i kulek gumowych,dzisiaj nie byłoby sprawy,prawda jest taka że rewolucja rodzi się wtedy kiedy ludzie siebie jedzą - co nie ma miejsca albo wtedy gdy pełne doopy mają i to ma miejsce PO robi za dobrze społeczeństwu ;)

Gość SZYBKO WŁĄCZCIE TVN 24
JAKAŚ BABKA UKRADŁA REPORTEROWI MIKROFON, ŻEBY NIE PRZEPROWADZAŁ WYWIADÓW Z PRZECIWNIKAMI. BABKA DRZE SIĘ NA CAŁY GŁOS DO MIKROFONU !!! ZOBACZCIE SAMI !!!

Gość dobrze ze streszczacie bo nie
mam ani jednego ani drugiego programu :o

Sama jestem wierząca i uważam, że to przesada ze strony zagorzałych obrońców. Ale druga strona wytyka fanatyzm, ciemnogród itp. Tymczasem z tego co widziałam sami zachowują się jak swołocz:O I to w najgorszym gatunku, bo większość z nich pewnie poszła tam z czystej złośliwości.

Gość TVN 24 POKAZUJE ONLINE
PRZECIWNICY W ILOŚCI 6 TYSIĘCY OTOCZYLI OBROŃCÓW KRZYŻA. KRZYCZĄ, ŻE ŻYWI NIE WYJDZIECIE Z TEGO PLACU DZISIEJSZEJ NOCY. MŁODZIEŻ WCHODZI NA SŁUPY, LAMPY I ROZWIESZA TRANSPARENTY !!!

Gość Wolvfram
to jest pewna prowokacja, jeżeli coś się wydarzy to jutro pani Gronkiewicz będzie skazana na 5 lat więzienia za to, że nie zabezpieczyła służb aby uchronić wszystkich dla mnie sprawa jest prosta , to Jarek się mści , mści się okrutnie a mógłby pomóc powodzianom , szkoda że o powodzianach teraz wszyscy zapomnieli :( szkoda, że dla PIS najważniejszy teraz jest krzyż :(

Gość SŁUCHAJCIE LUDZIE
PRZECIWNICY SĄ ZA KOMOROWSKIM. OBROŃCY KRZYŻA SA ZA KACZYŃSKIM. PRZECIWNICY - MŁODZI LUDZIE - JAKO SYMBOL KACZYŃSKIEGO RZUCAJĄ SIĘ KACZKAMI W TŁUMIE - MASKOTKAMI I ROZPRUWAJĄ JĄ !!!

Gość dsfsdfsd
nuda stoja tam i nic nie robia

Gość zjebaniprowokanciPO
prawda jest taka ze banda zjebow nie ma co robic i lazi prowokowac, to ze Ktos tam sie modli to chuj mnie obchodzi, ale banda padalow zrobila sobie zabawe z szydzenia z krzyża, kiedy bylo powstanie warszawskie to zapierdalali sie modlic, gdyby widzeli dzisiaj tę warszawkę to chuj sami by to z dymem poscili... afera z Krzyżem jest na rekę rządzącym, po jakiego mówić o finansach państwa i o slozbie zdrowia? przeciez jak nie ma sie pomyslu na rządy to pokazuje sie tematy zastepcze... czy wazniejsze jest to czy Ktos gdzies sie modli czy to ze polowa Polski jest pod wodą... jeden idiota skrzyknal bandę kretynow i sobie siupy robią... jak tak szybko chca sie pozbyć tego Krzyża nic prostrzego, przeciez dla panstwa Polskiego to zaden wydatek, postawic tablice i z glowy, ale nie bo to piekna zaslona na brak pomysłu na rządzenie Krajem ... ale wy jestescie pojebani i prymitywni...żal was hahaha

Gość Nor-bert.
gdzie jest koscioł gdzie sa biskupi co tak krzycą jak chodzi o aborcje o in vitro to morde dra w obronie zycia i krzyza a teraz pochowali sie zawsze taki był kosciol jak bylo coś niewygodnego to umywali rączki i udawali ze to ich nie dotyczy i nie obchodzi ze to nie ich sprawa hipokryci jedni

Gość To Ci powiem po mięsku
tja, ludzie dachy nad głową tracą, dobytek całego życia a tu jacyś popaprańcy robią sobie zbiorową pipijawe:/

Gość Wolvfram
generalnie manifestacja bardzo udana i piknik faajny, Warszawiacy mogli się spotkać i pokrzyczeć , szkoda że grilla nie było i kurczaków z grilla oraz browara do kompletu , pogadali i pokrzyczeli na siebie , szkoda że tak mało było widocznych transparentów z tekstem NA KOWNO :) ale generalnie nie bylo źle , już się rozchodzą , ucichły krzyki , krzyża nikt nie zabiera , więc spoko , pośpiewajcie sobie :)

Gość pilote9
wygonić z kraju wszystkich fanatycznych-moherów

Wstyd! Nie mozna bylo zalatwic tego normalnie? Az tylu ludziom sie nudzi? Polska dotknieta powodzia, a dupki kloca sie o kawalek drewna? Dorosli ludzie, i tacy glupi....:(