Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam 23l

za ile kupić pierścionek zaręczynowy i jak go weczyć??

Polecane posty

Gość taki tam 23l

jak w temacie. jaki byście chciały dostać i jak go dać, tzn gdzie...???

Gość taki tam 23l
a może opiszecie jak wyglądały wasze zaręczyny?? jakie macie wyobrażenia w tym temacie??

Ponadczasowy i ładny. A dostać go na kolacji tylko we dwoje w domu albo jakimś odludnym miejscu. W moim przypadku to marzenia ściętej głowy, więc niekoniecznie musisz się nimi sugerować ;)

Gość taki tam 23l
piernikowa laudacja po prostu unikaj groty nestle i będzie dobrze nie bardzo kumam:/ jestem tu nowy....

Gość taki tam 23l
Fajnie czyli na osobności mówisz... hmmm

mi moj przyszly maz oswiadczyl sie na plazy bylismy sami, wycignal mnie na spacer a potem ukleknal i powiedzial tyle pieknych slow, a potem usiedlismy na molu a tam stalo wino i kileiszki do wina bylo naprawde romantycznie choc pogoda byla taka sobie, ale bylismy calkowicie sami. a pierscionek mam okazaly pomimo tego ze prosilam go o skromny. Ale ma moje ulubione szafiry takze bardzo mi sie podoba i jak to moj ujal, "z daleka bedzie widac ze jestes zajeta;-)

Gość oprstuwxyz
pierścionek to tak do 1000zła ja bym si ę oświadczył na osobności , nie jakies tam restauracje itp. może w "waszym" miejscu, albo zabierz ją tam gdzie zawsze chciała pojechać , inny kraj ??? To musi być szczególne i nie można oszczędzać , najpierw skrupulatnie zaplanuj , potem realizuj :)

u nas w sumie ta plaza ma znaczenie- tam sie wszystko zaczelo;-) Tylko nie daj po sobie poznac, ja po moim odrazu widzialam ze to chyba dzis sie stanie caly dzien byl taki stremowany, nie wiem dlaczego przecierz wiedzial ze ja po za nim swiata nie widze

Gość chyba powyżej 1000
a nie do 1000 ten pierścionek

Gość taki tam 23l
dzięki za rady, tylko żeby sie nie domysliła jak ją wyrwę gdzieś....

jak wyjedziecie to w sumie moze cos podejrzewac, moj chcial sie oswiadczyc w walentynki i mnie poprosil zebym poszla do hotelu nas zameldowac a ten latal po miescie(obcym) szukajac pierscionka i niestety nie znalazl zadnego ktory by sie mu podobal ale walentynki byly boskie, tylkoze on byl taki troche smutny bo wszystko tk zaplanowal a tu nic nie wyszlo

Gość oprstuwxyz
Słuchaj każdy kupuje za tyle na ile go stać , jeśli kobieta jest z kimś z miłości to nie zwraca uwagi na marke i cene ! nie mówie żeby brać jakieś gówno z bazaru , ale w do 1000 zł naprawde można znaleść coś ładnego , z gracją i jeśli się zna swoją kobietę do pierścionek się dopasuje do jej idywidualnych gustów !

Gość taki tam 23l
napewno bedzie coś podejrzewać, znamy sie 6 lat, a tak poza tym to jeszcze nigdy nic....eh

Gość oprstuwxyz
oj tam podejrzewanie i tak nie zepsuje całej pięknej chwili :)

Gość taki tam 23l
nie uprawialiśmy seksu

Gość oprstuwxyz
eeeeeeee chłopie nie ładnie tak oszukiwać my ci tu pomagamy a ty do nas takie bzdety@!

Ja dostałam taki za 24zł ;) prześliczny był ale... zgubiłam go po dwóch miesiącach. Teraz już wiem, ze raczej nie mam co liczyć na złoto i brylant :D I wiecie co? Absolutnie mi to nie przeszkadza ;) A co do sposobu zaręczyn... Bądzcie sami, poczekaj az dziewczyna bedzie rozluźniona i wesoła i fajnie gdyby to była niespodzianka.

Gość taki tam 23l
oprstuwxyz eeeeeeee chłopie nie ładnie tak oszukiwać my ci tu pomagamy a ty do nas takie bzdety@! jestem prawiczkiem i nie kłamie bo niby po co. ona jest dziewicą

tylko powiedz prosze ze nie chcesz sie zareczyc zeby miec to od niej, kurcze ty sie pytasz o zareczyny a za chwile ze wy nigdy nic dobranoc

Gość taki tam 23l
chciałem tylko przybliżyć wam nasze stosunki do pewnych spraw. nie pytam czy jak dam jej pierścionek to czy mi sie odda bo nie o to mi chodzi. chciałem tylko żebyście wiedziały że są jeszcze normalni ludzie którzy się kochają i zachowali czystość tylko dla siebie w wieku 23 i 24 lat, chcęsie zaręczyć i to ma być coś wyjądkowego, dziękuje za wszystkie rady, wiem już że nie zrobie tego publicznie, pierścionek kupie za około 1600zł

Gość oprstuwxyz
No wlasnie tutaj o pierscionkach a nagle zmiana tematu i jakoś dziwnie uwierzyc ze przez 6 lat bycia razem wy nic ... to po ile macie lat ??

Gość taki tam 23l
oprstuwxyz napisałem wyżej

ok to wasza decyzja nigdy tego nie robilsice szacunek, ale nie warto z tego rezygnowac, a co bedzie jesli kompletnie nie bedziecie do siebie pasowac pod tym wzgledem?Tez tak moze byc calkiem inne potrzeby

Gość oprstuwxyz
No to akurat prawda , moj wujek po pół roku brał rozwód bo nie dogadali się w tych sprawach a jednak temperament i w ogóle jakaś wiedza o swoich ciałach musi być zanim zdecyduje się na bycie z tą osoba do końca życia. w każdym bądź razie życzę szczęscia i miłej nocy :) Dobranoc!

Gość taki tam 23l
idelajda ok to wasza decyzja nigdy tego nie robilsice szacunek, ale nie warto z tego rezygnowac, a co bedzie jesli kompletnie nie bedziecie do siebie pasowac pod tym wzgledem?Tez tak moze byc calkiem inne potrzeby rezygnować nie mamy zamiaru, pasować?? jak można nie pasować.... nie wiem nie znam sie na tym ale wydaje mi sie że to niemożliwe

Gość taki tam 23l
oprstuwxyz No to akurat prawda , moj wujek po pół roku brał rozwód bo nie dogadali się w tych sprawach a jednak temperament i w ogóle jakaś wiedza o swoich ciałach musi być zanim zdecyduje się na bycie z tą osoba do końca życia. w każdym bądź razie życzę szczęscia i miłej nocy Dobranoc! napisałem tylko o seksie, o innych sprawach nie wspomniałem....:)