Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulka.......

teest ciazowy

Polecane posty

Gość ulka.......

hey gdy okres spoznial mi sie 2 tygodnie zrobilam 4 testy dzien po dzien kazdy lecz zadziwiło mnie to ze pierwsza kreska pojawila sie odrazu a druga dopiero po paru godzinach sytyacja powtorzyla sie w kolejnych testach czy na kazdym tesie pojawia sie druga kreska po uplywie czasu? prosze o pomoc

u mnie jak nie byłam w ciąży zawsze ta druga kreska się pojawiała po godzinie lub więcej liczy się tylko wynik w ciągu bodajże 5min. od wykonania. Nawet w ulotce jest chyba napisane, że po tym czasie mogą zachodzić reakcjie i wynik jest nieważny

Gość ulka.......
przeciez to wiem ale robilam juz w zyciu wiele testow i nigdy nie zdazyla mi sie taka sytuacja

Ulka czy taka durna czy tylko taka udajesz. Test jest wiarygodny do góra 10 minut później juz nie. Jak możesz sugerowac sie wynikiem testu po upływie paru godzin. podam Ci moj przykład,robiłam test wyszła jedna tłusta wskazujaca na nie, dyga tuz po chwili znacznie słaba, mozna powiedziec cien cienia. Efekt---na dugi dzien okrees. Jesli masz wątpliuwosci zrób bete hcg