Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja2486

Małe dzieci problemem związku...

Polecane posty

Gość Maja2486

Mam problem...Moj chłopak z którym jestem ponad 1,5 roku,nie wiem jak to określić ,ale wkurza sie porządnie jak ja widze gołe dzieci małe.Głupio to brzmi lepiej sie rozwine..Podam przykład jak bylismy na plaży ,mówie ,ale fajne dziecko, biegał taki roczny maluch na golasa,ja na takie cos nie zwracam uwagi..a on ze gdzie sie patrze,ze nie mam sie patrzec byłam w cieżkim szoku,tak sie na mnie obraził,tłumaczyłam mi itd wkońcu przeszło...I sie zaczęło dalej mój siostrzeniec ma teraz 3 latka,czasem do mnie przyjerzdza i wiadomo ,jak zrobi na nocnik to to musi sciągnąc majtki potem je zalożyć ,czasem ucieka na golasa,albo jak byliśmy na wakacjach z moja rodzina,mały biegał latem na golasa,czy jak kąpał sie w baseniku przy domu ,a ja wtedy juz wdzie co sie dzieje,i staram sie nie zwracać na dziecko uwagi ,a to i tak nie pomaga,pożniej mam piekło obraż sie na mnie ,mimo ze to nie moja wina ja nic nie robie masakra,nie rozmawia ze mna trkatuje jak powietrze wtedy mu minie i znowu jakaś sytuacja i koniec dalej to samo na wczoraj bo mały nocował u mnie i wpadła kuzynka tez z synem zeby sie pobawili i znowu mam jazdy.Pomózcie mi co mam zrobić..Odejść zbyt trudno bo poza tym jest dobrze,czy macie jakieś rozwiazanie? Prosze o pomoc..

Gość gdzie ty sie podziewasz
może był molestowany albo ma skłonności pedofilskie ?

Gość Maja2486
Molestowany napewno nie,a co do skłonności pedofilskich to raczej by sie tym jarał ,a nie wkurzał ,ze dzieciaki nago lataja

Gość Maja2486
Prosze pomóżcie mi,trwa to juz troche i nie mam gdzie sie zwrócić z tym problemem

Gość wkurza się bo boi się że
nie ukryje przed tobą silnej erekcji na widok gołego dzieciaka :classic_cool:

Gość Maja2486
Ja pytam powaznie ,jeżeli ktos chce sobie robić jaja to niech nie odpowiada ,głupkowate komentarze nie sami potrzebne.

Gość a twoją nagość akceptuje
czy też odwraca głowę ze wstrętem?

Gość zycietohorror
Ciekawy temat ale to jest bardzo dziwne i przypomina mi to własnie sklonosci pedofilskie i moze faktycznie ma jakis problem radze z nim porozmawiac !

Gość Maja2486
Moją akceptuje bardzo z tym nie mam watpliwości ..

a ma normalnego penisa?bo moze ma jakis kompleks..pierwszy raz slysze o czyms takim.moze u niego w rodzinie nie ma malych dzieci i dlatego ta nagosc tak go dziwi.

Gość Maja2486
Ale obrażał by sie na mnie i nie chciałbym była przy gołych maluchach ? Gdyby miał skł. pedof... to chyba by mu to nie przeszkadzało wręcz przeciwnie moze nawet i by chciał zebyśmy przebywali częsciej w takich sytuacjach..kiedys zapytałam ,z co zrobisz jak bedziesz miał swoje dzieci ,twoja zona nie bedzie mogła zmieniąc pieluch,kapać dzieci Ty bedziesz wszystko robił ,zacząl sie smiać i powedział swoje to co innego... I jeszcze jedno chodzi mu o małych chłopców ,zeby nikt koło mnie na waleta nie latał ,dziewczynki ok nie ma problemu to mu nie przeszkadza,a tak jak np siostrzeniec 3 letni to sie wkurza.

Gość a nie możesz spytać go wprost
o co mu właściwie chodzi z tymi dziećmi? Co będzie jak będziecie mieli własne?

Gość Maja2486
W rodzinie sa małe dzieci dziewczynka 3 lataka i chłopiec 1 roczek ,tej małej jest chrzesnym i to jego siostry dzieci. a co do penisa jest wszystko ok wporządku jest normalny ,nie ma kompleksów. A kiedys tez pamietam,jak ogladalismy film i był nagi facet to sie wkurzył i wyłączył zebym nie patrzeała,ale to minęło...teraz jest ok

Gość wkurza się bo boi się że
może walczy sam ze sobą, ma te skłonności pedofilskie ale boi się do nich przyznać,dlatego nie chce widzieć małych dzieci.przecież jakby się przy tobie gapił i ślinil na dzieci no to koniec :D

Gość NINKA SE
ej no ale co to za problem ze dzieciak sobie latał z gola pupa wiadomo jakie sa dzieci . A TY NA SERIO WEZ Z NIM POGADAJ BO TO JEST CHORE i zeby nie doszło potem do jakis incydentów przykrych przeciez to nie twoja wina ze te dzieci latały na golaska a on sie obraza. i narazie nie radziłabym zeby jakie kolowiek dziecko nocowało u ciebie bo kto wie co takiemu sie W GLOWIE ROBI

Gość Maja2486
napisał juz o własnych wyzej ODP smiech.. własne to co innego .Mówił ,ze zawsze tak miał ,wczesniej tez tylko jedno z jego byłych miała same dziewczynki w rodzine i wtedy mu nie przeszkadzało to ,ze na latają koło niej gołe

Gość jak ktos wczesniej napisal
najprawdopodobniej ma skłonnosci pedofilskie i do tego do chłopców i dlatego reaguje tak nerwowo,bo boi sie,ze sie podnieci - straszne, nie wiem,czy chcialabym miec takiego faceta

Gość Maja2486
Pyał czy latały koło mnie na waleta ...jak zaczynam ten temat to tak jak bym miała juz go skończyć koniec nie pogada ze mną ,az sie cos wydarzy jakaś stytuacja to jest obraza....Tłumacze mu ,ze ja na takie cos nie zwracam uwagi dziecko to dziecko ..ale nie pomaga.Rozmawialiśmy kiedys zebym ja w takich sytuacjach nie zwracało w ogole uwagi na mełego i tak tez robiłam,nie bawiła sie z nim w tym czasie itd ale to tez nie pomogło..

Gość mala niespodziana
z tego co czytam wychodzi na to ze on lubi patrzec na gołe pupy małych DZIEWCZYNEK a na Chłopców juz nie . CHORE nie wiem to dla mnie bardzo dziwne i nie logiczne powiedz mu CZEMU CIE TAK DENERWUJE GDY BRATANEK LATA Z GOLA DUPCIA A GDY DZIEWCZYNKI LATAJA Z GOLA PUA TO JUZ CIE NIE DENERWUJE.

Gość Maja2486
Tylko problem polega na tym ,ze tylko ja sie nie mam patrzec na dzieciaki ,jemu samemu jest obojetnie koło niego mogą być bo nie zwraca uwagi zachowuje sie normalnie jak kazdy nie przygląda sie ani nic ..tylko chodzi o mnie zeby koło mnie nikogo nie było..

Gość Maja2486
Dlatego bo chodzi o mnie dziewczynki moge widziec bo sama jestem dziewczyną o to chodzi... tylko czemu to jest pytanie? On jest moim pierwszym chłopakiem w tych "sprawach" z czego jest zadowolony bo by nie zniusl nikogo przed soba gdybym juz z kimś sypiała. Swojej byłej zyc nie dawał z tego powodu ze [pierwszy nie jest...moze jest jakies powiazanie...

Gość Maja2486
Czy ktos jeszce moze mi cos podpowiedzec...

Gość jonasz bratchers
moze mysli ze ty masz jakies sklonosci pedofilskie

Gość ile masz lat ?
i twoj chlopak

Gość Maja2486
Wiesz ,ze ja tez o tym myslałam i nawte mówiłam,ze co ty myslisz,ze ja jestem jaks zboczona ,ze moze ja zwracam na takie cos uwage to tez sie obraził ze tak mówie..

Gość Maja2486
Mamy po 24 lata

Gość w i kropka
Wkurzaja go latajace nago bachory, to dla niego niezreczne. A moze to ty sie za bardzo przygladasz i go to dziwi/wkurza? Jak bym byl u laski i latala nago dzieciarnia, to tez bym sie irytowal, bo to brak szacunku dla goscia. Ty mozesz lubic lub tolerowac je, bo je znasz, ale on ma prawo sie obrazic. Srac tez im pozwalasz przy chlopaku? A tym, co chca poszukiwac pedofila proponuje poczytac fachowa literat. bo sie osmieszacie.

Gość Maja2486
Może masz recja ..moze byc to dla niego krępujace..ale podałam przykłady ..u mnie nie latają nago..ale jak to dzieci np mały nago kompał sie w baseniku swoim,czy uciekał nago swojej mamie takie proste sytuacje które maja miejsce przy dzieciach. ja nie zwracam na to uwagi ,nawet sie nie patrze no nic zeby sie nie wkurzał nie potrzebnie skoro mu to przeszkadza,a i tak jest zle..Więc juz nie wiem co jeszcze...

Gość irqa.
w i kropka,to ty sie tu osmieszasz. Moim zdaniem chlopak ma sklonnosci pedofilskie,dziewczynki wywoluja erekcje.Boi sie ze ty tez masz cieplo na widok chlopczyka i on wielki bohater pragnie cie uchronic przed tym czego sam doswiadcza strzelajac focha. No bo to chyba nie jest normalne byc zazdrosnym o siusiaka chlopczyka. Strzel focha i nie seksuj sie z nim. Powiedz ze jestes zazdrosna bo widzialas ze mial erekcje jak sie spojrzal na tzipke siostrzenicy malej. Ciekawe co powie.