Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wvw ZZZ

troszkę dziwne pytanie

Polecane posty

Gość wvw ZZZ

...ale powiadają ,że głupich nie ma;) Moi drodzy -co myślicie o życiu po śmierci ???nikt o tym głośno nie mówi, wszyscy to wyśmiewają, a przecież dotyczy to każdego z nas... Tylu moich znajomych już nie ma... Przez takie trudne doświadczenia nie widzę w życiu sensu, nic nie daje człowiekowi pełni szczęścia... ja myślę, że życie zaczyna się dopiero po tej drugiej stronie. czemu tak mało o tym wiemy...? dziś liczy się tylko kasa i sex, ludzi opętały zle moce... jestem młoda, podobno piękna, mam pieniądze, a nic tak naprawdę mnie nie cieszy...

Gość pot
spotka Cię tragedia życiowa to dopiero zrozumiesz jakie miałaś fajne życie

Gość wvw ZZZ
chyba więcej złego nie może mi się przytrafić....

Gość wvw ZZZ
mam 21 lat a przeszłam więcej niż mogłoby sie wydawać

Gość 951753
az tak zle jest??co to za przykre doswiadczenia? Chyba ze nie chcesz o tym gadac

Gość och jak mi smutno
przeszłam Wisłę, Odrę, Wartę i Świnkę jeszcze wiele rzek do przejścia.....

Gość wvw ZZZ
tu naprawdę nie mozna z nikim mądrze podyskutować , pewnie cała inteligencja siedzi na erotycznym... oj ludzie, opanujcie się....

Gość pot
to po huja dajesz takie durne topiki. Myslisz ,że na kimś robią wrażenia twoje wypociny?

Gość wvw ZZZ
a Ciebie co - mamusia opuścila???? nie nauczyli kultury osobistej??? po co czytasz jak nie pasuje? żaden przymus

Gość mnie się przyśnił przyjaciel
który zmarł na moich oczach i powiedział, że nie ma się do czego spieszyć, że "życie po śmierci" jest strasznie puste.

Gość życie męczy
śpiesz się powoli w drodze do wiecznej ciemności zwolnij kroku, zatrzymaj się popatrz na rozkwitający kwiat, na uśmiech dziecka , na obłoki na niebie....w tej chwili żyjesz i ta chwila należy do ciebie :)

Gość wvw ZZZ
mi często śni się przyjaciółka, która zginęła tragicznie. Mówi, że tam jest pięknie, sama wygląda w tych snach olśniewająco...

Gość wvw ZZZ
czemu do wiecznej ciemności...? czemu macie takie poglądy, że tam jest gorzej... nie mam chyba niczego bardizej okrutnego od życia...

Gość ja czytalam
kiedys ksiazke o zyciu po smierci. z ciekawosci ja wypozyczylam z biblioteki i tam niby bylo jakies medium ktore umialo sie kontaktowac z 'duszami' zmarlych i oni mowili ze tam jest jakby kilka poziomow w zaleznosci od tego na jakim etapie twoja dusza sie znaduje bo np na poczatku wydaje ci sie ze jestes glodna to 'materalizuje' sie jedzenie i niby sie zywisz ale to nie jest takie prawdziwe jedzenie bo jestes po prostu przyzwyczajony do uczucia glodu i potem w miare rozwoju dusza przechodzi na kolejny poziom. cos w tym stuly tam bylo napisane dawno to czytalam:)

Gość ja czytalam
i niby jest tam pieknie i wogle i inne dusze z ktorymi mozna nawiazac kontakty przyjacielskie

Gość wvw ZZZ
też przeczytałam wiele książek na ten temat ale wiadomo- książka ksiązką - chciałabym wiedzieć czy macie jakieś osobiste doświadczenia. tylu ludzi codzienie ginie...

Gość MAMAAAAAAAAAAA MIAaaaa
mnie przeraza to, ze bede tam sama..:(..boje sie ze nie zobacze moich bliskich:(...ze tam bedzie pustoo...ale na co nasze rozwazania, skro nasz ludzki rozum nie jest w stanie tego zrozumiec? trzeba wierzyc mimo, iz sie nie widzialo...