Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Catherine7557

Porost włosów ..

Polecane posty

Gość Catherine7557

Hej ! Byłam w piątek u fryzjera, zrobić odrosty i podciąć końcówki .. Niestety, fryzjerka ucięła mi niedość że końcówki, to opitoliła je jeszcze raz tyle ! Pomóżcie, znacie coś, po czym szybciej by mi włosy rosły? Chcę spowrotem moje długie włosy :( P.s. używam od niedzieli olekju rycynowego.

Gość Catherine7557
Powiedziała, że niby włosy tak zniszczone były.. Chociaż na początku mówiiła, że obetniemy już końcówki bo po co się pałętać przy robieniu odrostów mają .. A potem znowu mi je ścięła ! Oczywiście, nie zapłaciłam .. Pomocy ! :(

Gość Catherine7557
up.

Gość a ile ci sciela??

Gość Catherine7557
Miałam włosy gdzieś hm .. Wycieniowane, do łokcia, nie wiem jak to inaczej określić :D Ale były długie .. a teraz mam ledwie do ramion :( Pomocy !!

to twoje włosy do cholery i nie miała prawa ciac wiecej niz chciałas,trzeba było kierowniczke zawołac i powiedziec o sprawie,a gdybys włosy miała tak ogólnie całe zniszczone to tez nie zareagowałabys jakby cie scieła przy skalpie,albo po prostu golarka opitoliła?

Gość Catherine7557
Wiem że całe odrosną z czasem, ale chce chociaż połowe :(

Gość szukam pracy tymczasowej
a co daje ten olejek o rycynowy?

Gość Catherine7557
Ogólnie jest lekiem na zaparcia :D Ale, gdy nakłada się go na skórę głowy i na włosy, przyspiesza porost. Tak przynajmniej czytałam ;) Również na rzęsy jest dobry .. Znacie jakieś sposoby ??

Gość szukam pracy tymczasowej
a gdzie to mozna kupic i za ile?

Gość Catherine7557
Ja kupiłam w aptece - buteleczka była po dwa złote ;) Poczytaj w necie jeszcze.

Kup seboradin niger z czarną rzodkwią do włosów skłonnych do przetłuszczania i wypadania. Jest to szampon i taki lotion do pryskania na skórę głowy, rózowo-fioletowy. Pamiętaj by zwrócić na to uwagę, bo durne aptekarki już kilka razy chciały wcisnąc mi jakiś z żeń-szeniem ściemniając, ze opakowanie zmienione :) http://www.nokaut.pl/pielegnacja-wlosow/seboradin-niger-szampon-do-wlosow-przetluszczajacych-sie-sklonnych-do-wypadania-200-ml.html http://www.repka.pl/Uroda/Kosmetyki/W-osy/Pielegnacja/Kuracje/Lotion-Seboradin-Niger.aspx albo w przejrzystym opakowaniu, różowy płyn. Pobudza porost włosów

Gość Catherine7557
Dzięki ;) kurczę, żeby tylko odrosły :(:(:(

Gość ja tez jesetm ciekawa
wtapie zeby cokolwiek przypeiszylo wzrost wlosow.....jedynie co to moze porpawic ich kondycj,eze bede po prostu wygl;adac ladniej i przy tym moze i gesciej i grubiej ,ale zeby szybciej rosly to watpie.........niestye takie mamy nieudolne polskie fryzjerki- dla nich nie ma czegos akeigo jak ''podciecie koncowek'' dobrze ze mieszakm zagranica i przynajmniej tutaj fryzjer rozumie roznice.

Gość Catherine7557
Ehh, najgorszy jest fakt, że fryzurka do mnie wogóle nie pasuje i nie umiem się do niej przyzwyczaić ! Nawet spiąć jej nie idzie ... :(:(:(

Gość Catherine7557
Choćby nawet były nie wiadomo jak zniszczone, to nie miała prawa ich ścinać bez mojego pozwolenia !!!!!!!

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
ja stosuje odzywkę z apteki WAX treatment co 4 dni!!! polceana dla osob po chemii !!! jest swietna 20 zł małe opakowanie. trzymasz pol godz pod cieplym recznikiem. ja jak mialam wiecej czasu to nie raz trzymałam nawet pol dnia. do tego maseczke z nafty kosmetycznej i zoltka i soku * ja olejku nie dodaje bo przyciemia wlosy a mam naturalny bloond) (dwa razy w tyg) no i oczywiscie po kazdym myciu zwykla odzywka POLECAM !! w zyciu takich długich wlósów nie mialam !!!!! rosna jak szalone staly sie grubsze!! polceam kochana!!!!

Gość ottovonbbb
Szampon brzozowy! Wzmacnia wlosy to na bank, staja sie grubsze, i wydaje mi sie ze poza tym ze jest ich wiecej ogolnie rosna szybciej!

Gość blę27
ja też zapuszczam włosy i baaardzo bym chciała żeby mi szybciej rosły ;)...kurcze najgorsze jest to zapuszczanie...i tez jestem ciekawa czy są jakies srodki przyspieszające porost

Gość blę27
heyyyyyyy---> a jak wygląda ta odżywka?...bo widze ze jest ich kilka....bylabys tak miła i poszukała ta odżywkę i wkleiła tu jej zdjęcie