Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xDD. biedromka ^^

wyjazd do USA. pomocy xDD. ;p

Polecane posty

Gość bele de jour
bywa i zalezy od widzi mi sie urzednika

Gość xDD. biedromka ^^
od widzimi się urzędnika? dziwne :l z mamą to raczej sprawa żemi pozwoli jak siostra z nia pogada. ale to wszytko wydaje się dziwne. :l jak bym miała z tamtąt wrócić to bym sie chyba zabiła.;l a serio jest potrzebny j. angielski? bardzo bardzo? : D

Gość callendario
słuchaj ale z kazdego lotniska na swiecie moga cie cofnąc. To nie tylko w usa tak jest. A poza tym no sorry angielski chociaz w stopniu komunikatywnym powinnas umiec. A myslisz, ze w ambasadzie w jakim jezyku jest rozmowa w sprawie wizy?? Tylko po angielsku

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
naucz sie potrzebnych zwrotów, po co jedziesz gdzie na ile do kogo... no i tak zeby umiec sie porozumiec jakbys zabladziła albo czegos nie wiedziła, to bardzo proste zacznij juz od dzis masz wakacje a jezyk przyda ci sie w przyszłosdi nie tylko do wyjazdu.... :D

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
nie tylko w j ang :O jezli ty zaczniesz gadac po ang to jest to na plus i masz wiksze szanse ale przeciez ona bnedzoie mogla po polsku gadac zreszta i tak wieze dostanie na sto procent

Gość callendario
heh starales sie kiedys o wize??

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
mam zielona karte kretynko,,, i wytłumacz mi czyli jak ktos nie zna ang to nie dostanie wizy i nie pojedzie sobie pozwiedzac bo nie zna jezyka nie badz smieszna :O:O:O

Gość callendario
kretynke widzisz w lustrze:D

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
konsul moze rozmawiaz i po polsku i po ang, jesli po ang to dodakowy plus dla ciebie.

Gość callendario
a jak sie jedzie zwiedzac to raczej z biurem podrózy. Wtedy procedury są inne. Ale co moze wiedziec taki plebs jak ty

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
i jak sie nie znasz to nie pisz bzdur!!!!!!!!!!

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
z reszta to wszystko pisze na stonie ambasady, mozesz tez popytac znajomych rodziny kto wyjerzdzał do stanów. :))) z kafe sie nie dowiesz bo tu sam motłoch siedzi i wprowadza cie w bład , nie znaJą sie a pisza głupoty zal

Gość xDD. biedromka ^^
a jak bym się nauczyła albo napisała sobie na kartce zwroty typu : jak się nazywam , albo gdzie ide, kto na mnie czeka na ile itp. ; ) przy staraniu o wizę naprawdę trzeba mówić po angielsku?? =]] wtedy to by nikt nie jeżdził na wakacje ( np. z rodziną) bo by języka nie umieli? : D ;) ;) ;) a tak na marginesie to dziękuję za pomoc ;) =**

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
a moze ktos woli na własna reke sobie jechac bez zadnych glipich bior podrózy???? twoja głupota mmnie przeraża,

Gość xDD. biedromka ^^
a na stronie ambasady czyli na jakiej stronie? nom właśnie zauważyłm że kżdy co innego m,i piszę. i może tu jest % prawdy w całym temacie. ; p bo po niektórych wypowiedziach to naprawde mi ie odechciewało jechać do USA a właściwie to lecieć. :l

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
PRZY KONSULU MOZESZ MOWIC PO ANG ALE NIE MUSISZ JAK NIE ZNASZ GADASZ Z NIM PO POLSKU, MASZ 14 LAT WIEC WIZE DOSTANIESZ NA STO PROCENT. A NAGIELSKI W STOPNIU KOMUNIKATYWNYM POWINNAS ZNAC ZEBY SIE DOGADAC Z TYMI PO DRUGIEJ STRONIE!!!!!

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
A SKAD JESTES???? sa dwie ambasady w krk i w wawie wyszukaj w goglach tam powinno pisac wszystko.

Gość xDD. biedromka ^^
poco mi biuro podróży jak jadędo sostry w odwiedziny. znaczy może jadę. planuje. i u niej mieszkać i z nią wszędzie chodzić jeżdzić itp. ; ) nawet nie pomyslałam o żadnym biurze podróży. ;d odpada na 1000000000%. : D ;p ;d

Gość xDD. biedromka ^^
callejandro czy coś w tym stylu: mam prożbę. nie pisz w tym temacie jesli jstes taki/taka/takie miły/a/o. : l

Gość xDD. biedromka ^^
a jestem z okolic Wawy (Hayy dzięki za pomoc i proszę o więcej : D)

Gość black devil girl
sorry chodzisz do szkoly i nie umiesz angielskiego nawet na poziomie podstawowym??

Gość black devil girl
podawano ci strony www gdzie masz wejsc i poczytac :o tak ciezko samemu sie dowiedziec?? z twoja nieporadnoscia masz marne szanse

Gość xDD. biedromka ^^
umiem angielski w stopniu podstawowym czyli bardzo małym xDDD. akurat wchodziłam na te strony tyle że nic sie nie dowiedziałam. :l bo nic nie piszą, oo tutaj pytam :L niestety. :l

Gość xDD. biedromka ^^
moja siostra jest z polski więc z nią bym gadałapo PL. aby tylko szczęśliwie ją spotkać w USA. ; D tego sie boje. :l

Gość Magggic
Ej.. może ty się najpierw naucz pisać po polsku co!?!? Jak można nie znać angieslkiego w wieku 14-stu lat?!?! Nie kapuje ale ok.. Jak można nie wiedzieć, że do wizy potrzebny ci pszport i jak można nie wiedzieć gdzie ten paszport się wyrabia?!?!?!?!? I myślałaś, że ile będzie bilet lotniczy kosztować 100 pln?!?! Nie rozumiem po co jechać do usa nie znając j. ang!?!?!?!? Ja na twoim miejscu bym sie tak nie cieszyła z tego wyjazdu. Boze..... nigdy nie starałam się o wize, ale wiem jak sie to załatwia.. i w wieku 14 lat też kapowałam o co chodzi.. :/ czy teraz wszyscy w tym wieku są tacy.. niemądrzy?!?! :| (a na lotnisku bez znajomości języka łatwo się zgubić :/ )