Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pete

Prosze po pomoc-rade inteligentna dziewczyne ktora zna zycie za granica

Polecane posty

Gość Pete

Witam,mam problem i dlatego piszę wlasnie tu gdzie czyta dużo pań bo wlasnie mam klopot z moja narzeczona.Otoz odeszła odemnie po 5 latach bycia razem.Stalo sie to dlatego że ona wyjechala dlatego ze namowila ja kolezanka do Wloch do pracy.Mialo byc na 3 miesiace a ona mimo ze mielismy kontakt ze soba wrocila po 5 i nagle powiadomila mnie ze juz nie jestesmy razem itp.Bardzo ja kocham nigdy nie zdradzilem jestem przy niej emocjonalnie niewyobrazam sobie zycia bez niej.Od jej siostry udalo mi sie wydobyc ze wcale niepracowala tam przez caly czas tylko byla tez na wakacjach na jakiejs tam wyspie.Prosze pomozcie szczegolnie Panie bo Wy znacie najbardziej psychike kobiet co zrobic by wrocila do mnie....czy mam jakos szanse czy moge zrobic cos by poprostu udalo mi sie z nia byc.Z gory dziekuje za rade i prosze napiszcie.Moj adres-p.o.private@vp.pl

Nawet nie probuj, jesli Cie zostawila to pewnie kogos poznala..albo zrozumiala ze lepiej jej samej. Zapomnij o niej bo raczej tego sie juz nie posklada. Jesli byles dobry itd nie mozesz nic naprawic bo niczego nie zepsules, tylko ona moze przestala kochac , i po wyjezdzie to sobie uswiadomila?

Gość stanowczo i zdecydowanie
nie bądź frajer, poznała kogoś zasmakowała w wolności i dziwisz się że nie chce być z Tobą, rzeba było nie puszczać jej samej na taki wyjazd, nie zachowuj się jak ciota i miej swój honor i olej ją, uwierz mi że bardziej ja to zdenerwuje niż twoje ciagle prosby, miej jaja

Gość nie ma zadnych szans
chcesz zeby wróciła do ciebie, majac w swiadomości że się stukała z innym? miej swoją godność i daj sobie spokój, są wartościowsze kobiety, na niej świat sie nie kończy

Właśnie, olej i absolutnie nie zabiegaj. Niestety - tak się często kończą związki na odległość :O Jeśli będziesz za nią biegał to zupełnie przestanie Cię szanować.

Gość Pete
Dziekuje za te rady ,ale tak latwo sie nie da ja poprostu ja kocham niepotrafie zapomniec podjae moj adres dla kogos szczegolnie inteligentnej kobiety dziewczyny ktora tez odeszła ale potem wrocila dlaczego wrocila,co na to wplyneło ,co ujelo Cie w zachowaniu partnera od ktorego odeszłas ze jednak wrocilas? p.o.private@vp.pl

Widac ze jestes zdesperowany..i ona tez napewno to widzi tym bardziej nie wroci. Lepiej poderiwj jakas laske wstaw zdjecia na nk czy gdzies tam indziej zebys wiedzial ze je zobaczy, a wroci szybciej niz myslisz. Jesli sie upierasz, ale watpie zeby to bylo warte zachodu

Gość comelacina
Znam taki przypadek. Jego kobieta wyjechała do Holandii do pracy, wracała do niego raz na 3 miesiące, byli razem 12 lat. W międzyczasie poznała innego w tamtym kraju. Efekt był taki, że leciała na 2 fronty - Polak o Holendrze nie wiedział nic i odwrotnie. Ale reszta rodziny i przyjaciół była tego w pełni świadoma. Trwało to 4 lata. Pewnego dnia Holender przyjechał do niej do Polski, żeby zrobic jej niespodziankę - zdobył jej adres, bo nigdy u niej nie był, kupił mnóstwo prezentów dla niej i całej jej rodziny. Zastał ją oczywiście z jej polskim narzeczonym. Odegrała cudowną scenę udając przed Holendrem, że to jej brat czy wujek. Miała szczęście, że jej nikt nie podkablował, ale mimo wszystko stała się pośmiewiskiem, podobnie jak obaj faceci. Pojechała z nim spowrotem do Amsterdamu. Możesz ją przekonywac, błagac, ale ona i tak wróci do Ciebie dopiero, kiedy tamten ją ostatecznie rzuci, albo straci pracę i nie będzie miała innego wyjścia. Mam tylko nadzieję, że jej wtedy nie przygarniesz spowrotem, bo okazałbyś się kompletnym frajerem. Wiem, że łatwo mówic, bo pewnie sama bym sobie nie dała rady w takiej sytuacji i nie będziesz umiał pogodzic się z myślą, że mógłbys o niej kiedykolwiek zapomniec, ale jeżeli ona nie raczyła Ci nawet powiedziec, że jedzie na wakacje, to definitywnie coś przed Tobą ukrywa i zwyczajnie Cię olała. Pokaż jej, że masz ją gdzieś i że Twoje życie w czasie, gdy jezdzi na egzotyczne wyspy jest równie zajebiste i nie ma w nim czego szukac. Sama byłam w pracy za granicą, mieliśmy kryzys z moim chłopakiem, który został w PL, bo po prostu tęskniliśmy. Nie było zdrad. Po 3 latach wróciłam i jestem z nim najszczęśliwsza na świecie. Wniosek z tego taki, że jeżeli się na prawdę kocha, to związek na odległośc też się sprawdza. Powodzenia.

Gość Monics
A ja mysle ze jesli kochasz to walcz o nia,wiele jest podobnych sytuacji i potem wszystko odwraca sie pozytywnie.Zapewniam Cie ze kobieta ktora poworic bedzie miala na uwadze to ze czekales na nia gdy ona byla z innym.napewno doceni to.Badz cierpliwy i walcz.Ale umiejetnie.Pewnie malo ludzi podzieli moja rade ale mysle ze warto...

Gość Monics
A ja mysle ze jesli kochasz to walcz o nia,wiele jest podobnych sytuacji i potem wszystko odwraca sie pozytywnie.Zapewniam Cie ze kobieta ktora poworic bedzie miala na uwadze to ze czekales na nia gdy ona byla z innym.napewno doceni to.Badz cierpliwy i walcz,pogodz sie z tym ze nie jestes jej jedynym ale to sie oplaci.Nie okazuj agresi naucz sie prosic.Ale umiejetnie.Pewnie malo ludzi podzieli moja rade ale mysle ze warto...

Gość Monics
A ja mysle ze jesli kochasz to walcz o nia,wiele jest podobnych sytuacji i potem wszystko odwraca sie pozytywnie.Zapewniam Cie ze kobieta ktora poworic bedzie miala na uwadze to ze czekales na nia gdy ona byla z innym.napewno doceni to.Badz cierpliwy i walcz,pogodz sie z tym ze nie jestes jej jedynym ale to sie oplaci.Nie okazuj agresi naucz sie prosic.Ale umiejetnie.Pewnie malo ludzi podzieli moja rade ale mysle ze warto...

Gość Monics

Gość Monics