Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

singri

Jestem w ciąży czy nie?

Polecane posty

Objawy: - zatrzymanie okresu - fanaberie żywieniowe (wymiotuję po kawie, nie mogę patrzeć na kotlety mielone...) - dwie kreski na teście - mdłości, niekoniecznie rano - lekkie bóle w podbrzuszu (podobne miałam w czasie okresu) - zawroty i bóle głowy, - senność i zmęczenie Idę zaraz do lekarza i boję się co powie. Chcę tego dziecka!!!

Gość Zośka Rozkośka
jjestes

Gość Zośka Rozkośka
Cykle mam ok 32-34 dniowe. sa kalendarze imternetowe... okres dostałam 22.07.10 powinnam miec dni plodne od 5-13, i w tym czasie powinnam miec kleisty sluz tak? a ja ten sluz miałam od ok 21 do 7.08. Nauczcioe mnie laski obliczac to bo sama juz nie wiem zaloz mi taki temat prosze

Gość tajasne
przy dwóch kreskach na teście przestałabym mieć wątpliwosci ;)

Ale to podobno trzeba traktować z marginesem... Są laski, które miały dwie kreski, a lekarz zaprzeczył.

Gość Aśka88
idź do lekarza!

Idę. Ale się boję. Nastawiłam się już na to dziecko... Czy mi się zdaje, czy zachowuję się jak gówniara?!?!?!

Na pewno jesteś! Ja po 2 kreskach pobiegłam po następny test bo nie wierzyłam. A na drugi dzień byłam u lekarza i on śmiał się ze mnie, że nie uwierzyłam 1 testowi :)

hej!!! Czy jak wspolzylam z mezem 7 dnia cyklu przy cyklach 27 dniowych moge zajsc w ciaze??? Chcialabym:) Czy ktorejs z was sie udalo???

Monia zawsze jest szansa. Ja zaszłam 9 d.c. przy cyklach 28/29 dniowych :) Tylko ja się specjalnie o to nie starałam, żeby zajść.

sa dowody, ze plamnieki moga przetrwac nawet 7dni ale w dobrych warunkach czyli w sluzie płodnym. Inaczej giną w kilka godzin. Teoretycznie jest mozliwe zajsc w ciaze w 7dniu.