Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycola

Przespałam się z mężem siostry...

Polecane posty

Gość jujuujuju
nic :-) ale prowokujecie

Gość jujuujuju
slub w niedziele, nie w sobote? oj dziwne

Gość Marcinos
Powiedz mu ze to ty powiesz siostrze ze cie upil i wykorzystal i niepozwul sie szantarzowac a on cie tylko straszy powodzenia

Gość jujuujuju
wlasnie dobry pomysl poweidz mu ze poweisz siostrze ze cie zgwałcił ale nei chcilas jej mowic zeby jej nie robic przykrosci

Gość Kuoa do cycola
A ze mna sie spotkasz?

hahaha zajebiste podszywy ! myslalem ,ze sie zleje ze smiechu :D a do autorki : głupia jesteś , że hej !

Gość teroja
no stało się - zawsze mówię, ze kobieta pijana dupa sprzedana - a jak facetowi się chce to bierze co się da i mysli penisem.,. Niech dziewczyna pogada z nim - opowie swoje zdanie i tyle. Lepiej dla obu stron jak nikt sie poza nimi nie dowie., A jak bedzie szantażował to pogadaj z siostrą i tyle,.

Gość tu cycola
jejciu jacy wy wszystcy jestescie koffani ❤️ chce wasz wszystkich pokolei wykochac

Gość tu cycola
oczywiście pierwszenstwo do wykochania mnie ma szwagier, potem fafik, konganie, teściełe, tatełe, dziadełe no i wy kafeterianie. start nocy z cycolą dziś o 20.00 stacja Wąchock.

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE DO cycola
Napisz, o której godzinie będę mógł włożyć chuja do Twojej cipki ? Już nie mogę się doczekać.

a wiesz , że twój ostatni post jest dla mnie informacją zwrotną ,że to Ty jesteś bardzo głupia ?

Gość jolka33
Nienawidzisz przecietnosci?To chyba w lustro nie patrzysz,co?

Oboje jesteście tacy sami. On bo zaczął i jest jej mężem, ty, że ruszyłaś męża swojej siostry

Gość autorka.tematu.cycola
rozmawiałam z nim telefonicznie - nalegał na spotkanie, odmowiłam ale powiedziałam mu jasno, że więcej już do niczego nie dojdzie, że to były chwile słabości, które nie powinny mieć miejsca, że jest mi teraz źle, ale to jego wina bo to on zaczął i mnie uwiódł i doprowadził do takiej sytuacji, w ktorej mu się oddałam., Jeżeli dalej będzie mnie nękał to powiem siostrze o wszystkim, powiem że dodał do alkoholu jakiegoś środka i nie wiedziałam co się dzieje, rano jak się obudziłam leżałam w ich łóżku.,On się roześmiał i powiedział, że zawsze miał i ma do mnie słabość i nie wie jak się zachowa kiedy się nawet przypadkiem spotkamy sam na sam.,ale ok,. nie będzie zmuszał mnie do niczego, bo nie chce mnie do siebie zrazić. Nie unikniemy by tego by się nie widywać., Ja powiedziałam, że lepiej dla każdego jak zapomnimy o tym i nie chce go więcej widzieć., On powiedział, że jestem cudowna i mi dziękuję za wszystko i się rozłączył.,. Tylko co jeśli siostra znowu mnie poprosi o zajęcie dzieckiem - będe musiała wymyślac wymówki. Pozdrawiam wszystkich, cycola.

Do autorki tematu: Dobrze że w ten sposób to załatwiłaś. Nie zwracaj uwagi na jego zaczepki,ignoruj go. A jak siostra poprosi o zajęcie sie dzieckiem to MUSISZ wymyślac wymówki. Niech tatuś sam pilnuje dziecięcia. :)

Gość Oj tam oj tam!

Siostra w delegacji pewnie 1-1 🙂

Gość lalali

Moja siostra jest starsza odemnie i jest mezatka.Ma bardzo fajnego i przytojnego meza.Ten facet bardzo mi sie podoba o czym siostra wie dokladnie. juz pare razy dyskutowalismy na ten temat. Z dradzila mi ze jest wspanialy w lozku i ma duzego kuutaska, zawsze jest doklanie wypieszczona i zerznieta. Sama mi zaproponowala ze jak chce i mi sie podoba to nie ma nic na przeciw jak  mu dam dupy ale tylko wtedy jak bedzie w delegacji.Nic nie powiedzialam bo az mnie przytkalo ale swoje sobie pomyslalam. ze mu nie przepuszcze-,Pare tygodni pozniej  siostra wyjezdza na pare tygodni na jakies szkolenie, wszyscy odwiezlismy ja na lotniko, W drodze powrotnej niespodziewanie rozwinal sie temat sexsu,Dojezdzajac do mieszkania mojego juz bylismy zgodni  i  szwagier przyszedl ze mna do mnie, Tak jak bylo uzgodnione ze bierzemy kapiel a pozniej idziemy do lozka.Po kapieli zrobilam kawe, do kawy wrzucilam dyskretnie jedna mala tabletke, bo bylam bardzo wyposzczona, poniewaz bylam od paru miesiecy nie urzywana,Przy stole siedzialam juz nago i bawilam sie tym jego dyszlem a siostra nie klamala ze wczesniej nie widziala ani nie miala do czynienia z tak duzym ...em,Wzielam z soba intymy olejek i w lozku nasmarowalam mu tego ...ka i sobie tez troche potarlam po moich wargach sromowych.Tak przygotowana i podniecona polozylam sie na plecach nogi unioslam do gory ile moglam i mu powiedzialam a teraz pokaz co potrafisz i nie oszczedzal mnie tylko laduj we mnie calego az po jaja ,Po chwili poczulam ze sie wpycha i az sobie krzyklam jak zaczal wchodzic pozniej juz bylo wspaniale wrzeszczalam z rozkoszy tak jak tylko umialam tylko z ... podskakiwalam tyle ile moglam.Posuwal mnie zajebiscie i ostro w roznych pozycjach pomyslalam sobie zenaprawde siostra nie klamala.W pewnym momenie zapytal gdzie ma konczyc powiedzialam ze tylko w srodku,Po  chwili juz bylo po wszystkim bylam zmeczona ale bardzo szczesliwa bo tak zerznieta to jeszcze wczesniej nie bylam.Zapytalam sie go czy to juz koniec a on mi powiedzial to odemnie zalezy jak chce to za chwile zacznie znow mnie piepszyc a jak chce to do rana moze mnie posuwac  Z tej wiadomosci tak sie ucieszylam ze az w  ...a go pocalowalam ze przez cala noc tego tukassa bede w pchizdzie miala, A co dalej bylo i jak to sie rozwinelo to  nastepnym razem.lalali!!!!!

Gość Czat

No i dobrze seksu nigdy dość, ważne tylko by się zabezpieczyć i nie zaciążyć 

Gość gość
9 godzin temu, Gość lalali napisał:

Moja siostra jest starsza odemnie i jest mezatka.Ma bardzo fajnego i przytojnego meza.Ten facet bardzo mi sie podoba o czym siostra wie dokladnie. juz pare razy dyskutowalismy na ten temat. Z dradzila mi ze jest wspanialy w lozku i ma duzego kuutaska, zawsze jest doklanie wypieszczona i zerznieta. Sama mi zaproponowala ze jak chce i mi sie podoba to nie ma nic na przeciw jak  mu dam dupy ale tylko wtedy jak bedzie w delegacji.Nic nie powiedzialam bo az mnie przytkalo ale swoje sobie pomyslalam. ze mu nie przepuszcze-,Pare tygodni pozniej  siostra wyjezdza na pare tygodni na jakies szkolenie, wszyscy odwiezlismy ja na lotniko, W drodze powrotnej niespodziewanie rozwinal sie temat sexsu,Dojezdzajac do mieszkania mojego juz bylismy zgodni  i  szwagier przyszedl ze mna do mnie, Tak jak bylo uzgodnione ze bierzemy kapiel a pozniej idziemy do lozka.Po kapieli zrobilam kawe, do kawy wrzucilam dyskretnie jedna mala tabletke, bo bylam bardzo wyposzczona, poniewaz bylam od paru miesiecy nie urzywana,Przy stole siedzialam juz nago i bawilam sie tym jego dyszlem a siostra nie klamala ze wczesniej nie widziala ani nie miala do czynienia z tak duzym ...em,Wzielam z soba intymy olejek i w lozku nasmarowalam mu tego ...ka i sobie tez troche potarlam po moich wargach sromowych.Tak przygotowana i podniecona polozylam sie na plecach nogi unioslam do gory ile moglam i mu powiedzialam a teraz pokaz co potrafisz i nie oszczedzal mnie tylko laduj we mnie calego az po jaja ,Po chwili poczulam ze sie wpycha i az sobie krzyklam jak zaczal wchodzic pozniej juz bylo wspaniale wrzeszczalam z rozkoszy tak jak tylko umialam tylko z ... podskakiwalam tyle ile moglam.Posuwal mnie zajebiscie i ostro w roznych pozycjach pomyslalam sobie zenaprawde siostra nie klamala.W pewnym momenie zapytal gdzie ma konczyc powiedzialam ze tylko w srodku,Po  chwili juz bylo po wszystkim bylam zmeczona ale bardzo szczesliwa bo tak zerznieta to jeszcze wczesniej nie bylam.Zapytalam sie go czy to juz koniec a on mi powiedzial to odemnie zalezy jak chce to za chwile zacznie znow mnie piepszyc a jak chce to do rana moze mnie posuwac  Z tej wiadomosci tak sie ucieszylam ze az w  ...a go pocalowalam ze przez cala noc tego tukassa bede w pchizdzie miala, A co dalej bylo i jak to sie rozwinelo to  nastepnym razem.lalali!!!!!

Jaaaha na ile aktów sie przygotować? 🙂

Gość ola

Mnie siostra namówiła na spolny wyjazd tam niechcący mnie przylapala jak ich podglodalam w nocy i miałam szalony weekend siostra wprowadziła mnie świat sexu