Gość kuba223 Napisano Sierpień 10, 2010 Witam mam na imie Kuba i mam 26 l problemy trwaja juz okolo 6lat w wakacje nagle mnie napadla dusznosc polozylem sie i myslalem ze to z oslabienia bo bylo duszno i parno na dworze.Przez jakies 2- 3lata objawy niebyly tak dokuczliwe najgorzej bylo na kacu rano jak zapalilem fajke tak mnie zaczelo dusic i bolec kolo serca od 3 lat nie pale papierosow:) rzucilem na kacu;] najgorsze sa te dysznosci i jakbym mial cos w gardle zaraz robi mi sie slabo niemam ochoty na nic czasem cos zakuje klatce czasem zawroty głowy jak bylem nad jeziorem wszedlem do wody to jakbym mial pelne pluca i takie ciezkierok temu jak pracowalem fizycznie duzo s ie meczylem przez wakacje prawie nic mi nie bylo jak nowy sie czulem teraz jest juz gorzej gdy mam taki napad najczesciej wieczorem (jak wstane to jest dobrze) to probuje czyms odwrocic uwage i cos robic np gram sobie w tym momencie najlepsze lekarstwo to jest jak wypije piwko wtedy jakbym bral lekarstwo nie nawidze jezdzic autobusem i trolejbusem jak jest duzo ludzi to mam wrazenie ze sie zaraz udusze i robie nerwowe ruchy!! mamochote wyskoczyc jak ogladam jakis film o jakiej smierci albo tragedii to zaraz mi sie robi duszno !! jak bylem maly mialem raz taki napad w nocy a potem spokoj przez 15 lat tylko czasami jak bralem oddech to mnie gdzies zakulo Zapomnialem dodac jeszcze ze te objawy wieksze dusznosci sciski wgardle pojawily sie potym by cmoze to zbieg okolicznosci ale jak poszedlem do dentysty dostalem znieczulenie ale okazalos ie ze napuchlem strasznie i uczulenie baba chciala wezwac pogotowie ale dala mi wapno i jakiej srodki alergiczne i zahamowalo dalsza opuchlizne przepisala mi uwaga 8 tabletek dziennie wapna i alergiczne 2razy dziennie po 3 dnaich dostalem wysyp wypije 2 piwka jak reka odjąl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach