Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaaaaaaaaaa

Czy 15 lat to za młody wiek na stracenie dziewictwa?

Polecane posty

Gość KrystianGrazykinowiczynek
nie

Gość pim pum pom
Jeszcze musisz poczekać 42 lata.

prosze o normalne wypowiedzi :) z góry serdecznie dziękuję

Gość aniasxxxxxxxxxxxxxxx1
czy jestes gotowa na wychowywanie dziecka jak tak to możesz uprawiac sex:)

Gość ciekawaaaaaaaaaaaaaa
ej co to za podszyw

Gość aniasxxxxxxxxxxxxxxx1
ja bym poczekała na twoim miejscu niem do czego sie spieszyc wazne zeby pierwszy raz był z osoba na której ci zależy :)

mam chłopaka jestem z nim od 1,5 roku bardzo bym tego z nim chciała kocham go ale jednak obawiam sie ciąży a nie wierzę jakoś w skuteczność prezerwatywy i nie chcę póżniej chodzić z brzuchem :(

kochasz? ;D ty jesteś zauroczona jeszcze nie jesteś dorosła emocjonalnie a odnośnie seksu to nie liczy się kiedy tylko z kim i dlaczego. tylko trzeba też umieć ponieść konsekwencje swoich decyzji

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
tak,pomyslalas jakie konsekwencje moze miec ten seks?, mozliwe zajdziesz wciaze , albo nabawiasz sie kakiegos chorubska. Masz jescze czas

Gość tdhdhthd
ja mam 17 lat i wszyscy sie dziwia, ze jestem jeszcze dziewicą w tym wieku :P i w sumie jestem z tego dumna :) chociaz duzo juz o tym mysle i chcialabym juz to robic to jednak zaspokajam sie inaczej :) warto poczekać na odpowiednia osobe , a nie z pierwszym lepszym isc do lozka.. czy on naciska na ciebie czy ty tak z wlasnej woli chcesz z nim to zrobić? Ja bym nie chciala w wieku 16 lat mieć dziecka :)

Ja wierzę w to, że możesz Go kochać. Jesteście razem 1,5 roku, to dość sporo. Jednak to nie długość chodzenia ze sobą zależy od tego czy możecie to zrobić, tylko to czy jesteście na to gotowi? Zastanówcie się dlaczego chcielibyście to przeżyć swój pierwszy raz? Ja również mam 15 lat i znam dziewczyny z mojego rocznika, które dziewictwo straciły w wieku 14 lat, jednak mają już innych chłopaków. Więc zastanów się czy on jest tym jedynym, jesteście młodzi, zerwiecie ze sobą i co dalej? A co jeśli zdarzyłaby Wam się wpadka? Jesteście w stanie wychować dziecko? P.S A ile ma lat Twój chłopak?

Mój chłopak jest o rok ode mnie starszy nie naciska na mnie nie powiedział ze zrobimy to wtedy kiedy będę gotowa miałam już wielu chłopaków ale z nim jest inaczej i dla mnie jest on jedyny

Ale tak tutaj większość odradza mi żebym poczekała więc chyba tak zrobię dziękuję za podpowiedzi :)

Jeżeli czujesz się gotowa i na prawdę tego chcesz. Jednak to jest coś poważnego, więc musisz być pewna na 100 % i nie możesz się wahać.

Będzie lepiej, jeśli poczekasz. On nie nalega i jest w stanie poczekać, więc na pewno bardzo Cię kocha :)

dzięki za poradę :)

miałam już wielu chłopaków ale z nim jest inaczej i dla mnie jest on jedyny o matko :D będziesz miała pewność, że to ten jedyny jeśli zestarzejesz się z nim. swoją drogą co może 15 letnia dziewczyna wiedzieć o związkach. moim zdaniem jeśli jesteś gotowa, to zrób z nim to, jeśli nie, to nie. jeżeli obawiasz się ciąży, to jest oznaką tego, że jeszcze za wcześnie i nie dojrzałaś do zostania matką - czyli ponoszenia ewentualnych konsekwencji seksu. ja bym na Twoim miejscu jeszcze poczekała. 🖐️

Za młody. Dużo za młody. Pomyśl o tym, że po pierwszym razie Wasze życie i relacja trochę się zmieni. Będziecie chcieli uprawiac seks - gdzie będziecie to robic? Będziecie musieli się zabezpieczac - stac Was na to? Inne rzeczy niż teraz będą Was cieszyc - tj. niekoniecznie spacery i żartowanie sobie tylko chęc przeżycia kolejnego razu - chcesz od razu byc "żoną"? A co ze szkołą - uwierz, że zejdzie na drugi plan. Jesteście młodzi, seks jest Wam niezbędny do "miłości"? Fajny czas macie, nie odkrywajcie wszystkiego!!!!

Gość ala9148
O matko zastanow się dobrze bo nie warto skoro on jest o rok starszy, a jak zajdziesz w ciąże to on Ci zapewni pieniądze na wasze utrzymanie ? Nie, bo nikt go do pracy nawet nie przyjmie, bo jest nie letni, a poza tym to kto do pracy głąbia weźmie

Gość Olkaaaa . ;))
Moim zdaniem przesadzacie z tą ciążą ;| Ludzie ! Jeżeli ktoś ma chęć uprawiać seks to chyba z wcześniejszym przygotowaniem się prezerwatywa , tabletki ,, wiadomo że chyba pierwszy raz kogoś nie odbędzie się bez zabezpieczenia chyba że już naprawdę jakąś adrenaline chcecie w tym czuć . Jeżeli jesteś gotowa na ten seks masz chęć to po prostu zabezpiecz się dobrze i nie będziesz miała problemu wiem to po sobie , i nie bój się jeżeli dobrze się zabezpieczysz nic się nie stanie;P Zresztą są małe szanse na jakiś wypadek przy pracy heh ;)) Także przyjemnych chwil Ci życzę ;)) Pozdrawiam ;DD ;*

cóż zabronić Ci nieczego nie można. ale zrób to wtedy kiedy naprawde poczujesz się gotowa. nie zapomnijcie wtedy o antykoncepcji. jesteś bardzo młoda, poczekaj moze jeszcze troszkę...