Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z nadzieją !!!!

Może w końcu się udało!

Polecane posty

Gość Z nadzieją !!!!

Witam mam pytanie... Od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dzidzie, okres powinnam dostać za 3 dni, od dni płodnych jakoś dziwnie się czuję mam mdłości, zgagę, ból podbrzusza i kłują mnie jajniki, częściej oddaję mocz, dzisiaj zauważyłam przy ujściu pochwy biało-mleczną wydzielinę, zauważyłam też, że szybciej się męczę i od kilku dni bolą mnie piersi i mam gdzieniegdzie widoczne żyłki ból piersi silniejszy po bokach, 3 dni temu robiłam test i wyszedł wynik negatywny... Nie wiem czy w końcu nam się udało czy psychika płata mi figle. Pomóżcie proszę i napiszcie czy któraś z Was miała takie objawy we wczesnej ciąży. Czekam na odpowiedź z góry dziękuję!

objawy rzeczywiscie dosc widoczne. ale nalezy pamiętac ze wiekszosc objawów sygnalizujących ciąże jest zblioznych do objawów swiadczących o zblizającej się @. najlepiej kochana zrób test dzień po spodziewanek @. choc jakbym miała wywrózyc to bym stawiała na ciąże :-D trzymam kciuku bardzo mooocnoooo :-)

Gość vcbnmb nmjhgbv
Nie wiem czy Ci się udało czy nie, ale zgaga, mdłości, częstsze oddawanie moczu to objawy dużo późniejszej ciąży :o Przestań sobie wkręcać. Ja zgagę miałam dopiero na koniec 7 miesiąca a nie przed terminem @ :o

Gość migotka-psotka
Niestety musze Cie zasmucic, ale tak jak kolezanki powyzej napisaly sa to objawy rowniez typowe dla zblizajacej sie @. Ja od pol roku staram sie o dziecko z mezem i nieraz tez wkrecalam sobie rozne "objawy", takze spokojnie poczekaj do terminu miesiączki i zrób test, wtedy bedzie 100% pewny :)

Na takie objawy to za wcześnie jest - równie dobrze mogą świadczyć o nadchodzącym okresie. Ja przed dniem spodziewanego okresu miałam 2 dziwne objawy. Wszyscy mówili mi, że blada jestem i mam iść zrobić jakieś badania. Po za tym miałam ogrooomne ilości mlecznobiałego wodnistego śluzu. Często jak poleciało to biegłam do toalety pewna, że to @. Nie myślałam wówczas, że to ciąża bo nie starałam się o dziecko specjalnie :)

Gość Z nadzieją !!!!
Wszystko okaże się w najbliższych dniach nie ma co gdybać... co ma być to będzie, a może będzie dobrze ;-) grunt to być optymistą!

Gość Z nadzieją !!!!
Dziewczynki jak możecie to piszcie jak tam u Was jest, im więcej opinii tym lepiej ;-) Dzięki!