Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konklosz

Dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość konklosz

Witam. Sytuacja rozgrywa sie miedzy 3 osobami. Ich 2 ona jedna. Z jednym z tych 2 jest. Nie jest z nim szczesliwa mimo tego boi sie / nie chce odejsc od tego jednego. Drugi z Panów robi wsyztsko zeby skłonic ją do tego zeby odpoczela i wszytsko przemyślała. Ona z tym drugim swietnie się rozumie i jak sama mówi teskni, mimo tego nie chce sie zdecydowac na zerwanie z tym pierwszym. Co radzicie temu pierwszemu, temu który ja namawia do zastanowienia sie?

Gość ten drugi daje jej odczuć
że mu zależy?

ja bym sie komus w zwiazek nie wpieprzala.koniec kontaktow z nia tak dlugo,az tamten zwiazek zakonczy-jesli w ogole zakonczy

Gość konklosz
tak i ona o tym wie. w miare mozliwosci spedzaja wolny czas razem aczkolwiek wszytsko w granicach rozsadku (ona nie zdradza);], zreszta on dla niej tez coś znaczy.

Gość konklosz
najgorsze jest to ze mimo tego ze jest nieszczesliwa i robi tam wsyztsko na sile obawia się albo nie wiem co, ale ma problem z postawieniem sprawy jasno. Da sie wspolczuć jeszcze temu drugiemu ze tego nei widzi, i nie porusza tematu. Szczerze to chyba wolalbym byc sam niz miec niekochajaca zone albo dziewczynę.

Gość ten drugi daje jej odczuć
musi podjąć decyzje, taka sytuacja jest niezdrowa czemu się waha jak nie kocha tamtego?

Gość konklosz
jest z nim od trzech lat, nie ma co ukrywac zwiazek z dlugim stazem z tego co wiem on tez nie wie czego do konca chce. dopiero ten ktory z nia nie jest dal im do myslenia i z tego co wiem podjeli sie odbudowy, ale czy to cos moze dac skoro pojawily sie watpliwosci?

Gość konklosz
prosze szczegolnie kobiety o odpowiedz czy jesli macie watpliwosci to wasza droga prowadzi bardziej do rozstania czy odbudowania zwiazku

Gość tulipanka dla janka
jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, to się o nich rozmawia. w sttuacji dwóch panów i tej kobiety, widać na pierwszy rzut oka, że nie warto z taką kobietą być bo ona nie wie czego chce, a skoro nie wie czego chce, to kiedy pojawi się i trzeci, też nie będzie wiedziała czego chce. na złom z takimi kobietami :D

Gość konklosz
dlatego wlasnie robie cofke z tej sytuacji:)