Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asajd

co mam zrobić..?

Polecane posty

Gość asajd

Witam was wszystkich. Mam dośc nietypowy problem. potrzebuje od Was rady...Mam 24 lata i mam dziewczynę w tym samym wieku jesteśmy ze sobą od jakiegoś czasu, było miedzy nami super, nie kłóciliśmy sie , żadnych awantur, prawie idealny związek. Wielokrotnie mi mówiła ze mnie kocha, ze chce ze mną spędzić resztę swojego zycia az tu nagle obudziły sie w niej wspomnienia z byłego związku, ( dodam że zostawiła swojego byłego dla mnie ) Byla ze swoim byłym facetem 3 lata, z tego co mi mówiła nie traktował ją jak kobiete, wielokrotnie mi powtarzała ze ja traktują ją o "niebo" lepiej. Ostatnio sie jej spytałem co sie dzieje, czemu masz taką smutna minę, czemu tak dziwnie sie zachowujesz przez cały dzień a ona na to ze tęskni za byłym, ze męczą ją wspomnienia, tęskni za jego uśmiechem, i nadal coś do niego czuje i ciagle o nim myśli. Z tego co wiem piszą do siebie a ona kłamie i mówi ze nic do niego nie pisze. Dodam ze od kilku dni jesteśmy ze sobą zaręczeni, pierścionek przyjęła bez zastanowienia- była mega szczęśliwa lecz ostatnio usłyszałem nawet ze było to zawczesnie, ze popełniła bład. Powiedziała także ze musi sie zastanowic nad tym wszystkim i dokonać wyboru co mam o tym wszystkim mysleć, co mam zrobić..?

Gość zniknij z jej życia
to się obudzi królewna

Gość nietentegesss
Oj to się dziewczynie w głowie pomieszało!!! Żeby wiedziała co traci zrób sobie wolne od niej na 2-3 dni. Zero telefonów, smsów, widzenia się. Myślę, że wtedy zatęskni.

Gość nietentegesss
powiedz jej, że musisz sobie to wszystko przemyśleć.

no chyba "przedpiszca" ma racje, powiedz jej ze musisz to wszystko przemyslec... ze zranilo cie to ze ona powiedziala, ze mysli o bylym, to strasznie ryzykowne, nawet po zareczynach. zebys sie nie obudzil z reka w nocniku. :(

Gość nietentegesss
a Ty jak o tym myślisz, to chcesz być z kimś, kto ma takie jazdy i kocha kogoś innego i nawet nie udaje?! Ja rozumiem, że ją kochasz, że Ci zależy, ale to trochę żałosne jest. Nie daj się poniżać. Powiedz jej, że zrobiła Ci przykrość i musisz to przemyśleć.

Gość MMMadleine
Facet, znaj swoja wartość. Nie poniżaj się i zniknij na jakiś czas. Powiedz jej, że to Cię zabolało. Może przemyśli sprawę i zatęskni. Uważaj, aby ta laska czasem nie zrobiła Ci piekła na ziemi. Popaprańcy emocjonalni są na dłuższą metę ciężkostrawni. Tak łatwo jednym swoim nieudolnym wyborem zniszczyć sobie życie.