Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

traumfrau

kobieta o SILNYM charakterze

Polecane posty

Jak Wy, Panowie, odbieracie takie panie? Wielokrotnie słyszałam już opinie, że mam silny, trudny charakter i niełatwo sprostać moim oczekiwaniom. Ostatnio własnie przez tą moją dumę zerwałam kontakt z kolejnym mężczyzną. Teraz żałuję, że byłam dla niego tak surowa, ale czasu cofnąć nie można. Czy są tutaj panie o podobnej naturze?

Gość Łajza jakich mało
chyba też taka jestem?! mało kto jest w stanie sprostać moim oczekiwaniom i wciąż jestem sama bo kolejne związki kończą się po max 2 latach, najpierw staram się być tolerancyjna i idę na kompromisy, akceptuję różnice i wady a po ok. roku zaczyna się: zaczynam myśleć, po co mi to, po co mi takie życie, dlaczego to ja znowu muszę się poświęcać, rezygnować z siebie, być na jego zawołanie, utrzymywać go, znosić jego wady...różne inne i dochodzę do wniosku, że lepiej mi będzie bez niego, czy jestem trudna???? może po prostu nie daje sobie wejść na głowę kolejnemu nieudacznikowi, wampirowi emocjonalnemu i manipulatorowi

Widzisz, ja nie czekam nawet rok... ja wcale nie czekam na nic, chce wszystko od razu, a jeśli ktoś nie może mi tego dać... Odwracam się i idę w drugą stronę