Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

make more possible

ziolowe mieszanki ojca Grzegorza Sroki

Polecane posty

hej dziewczyny, wiem ze takie tematy juz byly ale moze uda mi sie tutaj zgromadzic nawazniejsze informacje na ten temat. prosze napiszcie ktora mieszanke stosowalyscie i czy pomogla? zastanawiam sie ktora mieszanke zastosowac? czy mozna jednoczesnie stosowac na faze pierwsza cyklu i druga? wklejam przepisy na mieszanke. z tego co sie orientuje skladniki mozna kupic w kazdym sklepie zielarskim i zrobic mieszanke samemu ;) Mieszanka 3 pobudzająca pracę jajników lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr macierzanka {Serpylli Herba} 50gr pokrzywa {Urticae Folium} 50gr dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr ruta {Herba Rutae} 20gr nagietek {Calendulae flos} 20gr nostrzyk {Herba meliloti} 20gr Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, zaparzać pł godziny. Pić szklankę odwaru przed snem. Mieszanka ziołowa na pierwszą fazę cyklu (składniki zawierające związki pobudzające organy odpowiedzialne za owu oraz zawierające roślinne estrogeny): liście maliny, rozmaryn, kwiaty bzu czarnego, szałwia, bylica pospolita po 40g Do tego wiesiołek. Mieszanka ziołowa na drugą fazę cyklu wzmacniająca produkcję progesteronu) przywrotnik, pokrzywa, krwawnik po 40g. -łyżkę zaparzyć szklankę wrzątku, pić 3 razy dziennie (można na zapas w termosie) zielarnia internetowa gdzie na 100% sa skaldniki na mieszanke na druga faze cyklu : http://www.swiatziol.com.pl/index.php

Gość thaisse80
mi ta mieszanka strasznie rozregulowala organizm wiec jej osobiscie nie polecalabym.