Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zatankowana

PRZYJACIEL;

Polecane posty

Gość zglaszam sie
dziewczyny to co was trapi?

Gość zglaszam sie
co u nas? hmmmm koncze przygotowania do jutrzejszej pracy, i tak strasznie mi sie nie chce tego robic, niby bylem na urlopie i powinieniem miec zapał, ale....go nie mam, wrocilem z wypoczynku i chyba bardzej zmeczony niz przed. Ehhh starzeje sie chyba To takie info na obecną chwilę...

A ja wlasnie zjadlam dwa banany, dwie kiwi, jednego cukierka i wypilam szklanke soku pomaranczowego. Zaraz chyba pekne, przejadlam sie :(

Gość witamwklubie
ja dalej moge się zakumulować z wami :D uprzedzam jednak, że jestem w fazie kobieta to zło itp itd :D

A ja sie nudze i chetnie bym pogadała z kimś. A zjadłabym coś :p dobrego. Tylko sama nie wiem co hmm

Gość witamwklubie
Tak w życiu bywa :D nie chce mi się wylewać żali. Facet jestem a nie dupa jakaś. Przejdzie. A na etapie kobieta to zlo zostanę na jakiś czas.

Gość zglaszam sie
praca...hmmmm przyjmijmy ze papierkowa musze przygotowac kilka dokumentów na jutro... o grono nam sie powieksza ;) mieliscie juz kiedys wirtualne znajomosci/ przyjaznie?

Gość witamwklubie
Jestem tez na etapie kończenia pewnej przyjaźni :) z kobita to zło właśnie. ie czaje tylko jednego...babka wie o moich uczuciach wobec niej..sama twierdzi, że nic z tego nie będzie bo jakieś tam chemii nie ma...ja bym na jej miejscu takiego delikwenta w dupe kopną dla świętego spokoju...odsuneła się ciut ode mnie sama..jak jej powiedziałem, ze niech korzysta póki ma jeszcze we mnie przyjaciela bo potem się z nią żegnam..to mnie zatrzymuje przy sobie. Już 2-3 raz tak robi. PRóbując mi wmówić, że strace na tym itp. Nie mam zamiaru już nawet więcej jej oświecać, że ja juz podjełem decyzje o tym, że nie długo pożegnam się z nią definitywnie.

ja miałam,ale większośc trwała tylko chwilkę...a jęśli na tym etapie kobieta-samo z,ło.spotkasz kobietę-sama rozkosz heheh?

Gość witamwklubie
zatankowana ja miałam,ale większośc trwała tylko chwilkę...a jęśli na tym etapie kobieta-samo z,ło.spotkasz kobietę-sama rozkosz heheh? Przelece i zostawię :D i zgonie moje emocjonalne kalectwo na tamtą :D dodatkowo namówie ją do konfrontacji. Zorganizuje zakłady z kumplami, która z nich wygra pojedynek i jeszcze na tym zarobię :D

Gość witamwklubie
Uśmiecham się bo mam nie równo pod sufitem :D

Gość witamwklubie
Jedna z moich znajomych twierdziła w żartach, że facetom słabo idzie pojmowanie pewnych rzeczy, bo przez to, że są z Marsa, są niedotlenieni :D

Gość witamwklubie
pierdolone endomorfiny :D się wtedy z człowiekiem normalnie gadać nie da :)

Gość witamwklubie
Brzo !