Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Under Twenty

KOSMETYKI :)

Polecane posty

Jakie kosmetyki kupujecie? Znanych czy może mniej znanych marek? Droższe czy tańsze? Czy kupujecie ich duzo czy mało?

Zależy do czego. Krem nawilżający do ciała Neutrogena albo Garnier. Krem do ujędrniania piersi AA. Krem do twarzy Ziaja. Płyn do mycia twarzy Pharmaceris. Jest jeszcze kilka. Kolorowe: puder Diora, korektor Este Lauder, tusz Diora i właściwie to wszystko co do twarzy.

Gość kremy humektan i iwostin
żel do ciala taka bardzo tania firma Q&Z ;) też do ciała mam ziai, balsam nie pamietam producenta ale tez jakis na maksa tani byl. do wlosow szampon, dosc tani, firmy Barwa :) cienie ruby rose - jedne z najlepszych a jednoczesnie tanie, lakiery, fluid miss sporty... puder do twarzy manhattan, róże loreala, perfumy różnie, lakiery miss sporty, rimmel, golden rose... nie lubie wydawac dużo kasy :P

Gość kremy humektan i iwostin
a i jeszcze kremy tołpy :)

Ja jestem uzależniona od kupowania kosmetyków. Uwielbiam tusze do rzęs i mam ich sporo na sumieniu:D Ciężko zliczyć ale od tych najdroższych do tanich za 9.99 :P Kremy, żele, balsamy, pudry, podkłady, błyszczyki, cienie, róże:o Ja naprawdę nie potrzebuje nawet połowy tego co mam ale jak wejde do sklepu i widzę, że jest coś czego nie mam to klapa:o to jest sliniejsze ode mnie:(

Ja uwielbiam mieć dużo kosmetyków i je kupować :D mam do tego słabość. Balsamy: -brązujący Ziaja Sopot -nawilżający Ziaja Kozie Mleko -rozświetlający z drobinkami złota Cztery Pory Roku Zamiast żeli do twarzy i do ciała używam kostki myjące Dove. Krem do twarzy Under Twenty nawilżający Krem pod oczy Ziaja rozjaśniający cienie Peeling do ciała Joanna Naturia Peeling do twarzy drobnoziarnisty Perfecta Maseczki do twarzy Soraya Care&Control (oczyszczające) Do włosów szampon Nivea intense repair, odzywka Syoss repair therapy mam mnóstwo lakierów do paznokci tanich, ale bardzo ladnych Delia puder w kamieniu Euphora, czarna kredka do oczu, maskara Miss Sporty wydłużająca, przerózne cienie roznych firm-zazwyczaj tanie, błyszczyki, eyeliner

Ja uwielbiam mieć dużo kosmetyków i je kupować :D mam do tego słabość. Balsamy: -brązujący Ziaja Sopot -nawilżający Ziaja Kozie Mleko -rozświetlający z drobinkami złota Cztery Pory Roku Zamiast żeli do twarzy i do ciała używam kostki myjące Dove. Krem do twarzy Under Twenty nawilżający Krem pod oczy Ziaja rozjaśniający cienie Peeling do ciała Joanna Naturia Peeling do twarzy drobnoziarnisty Perfecta Maseczki do twarzy Soraya Care&Control (oczyszczające) Do włosów szampon Nivea intense repair, odzywka Syoss repair therapy mam mnóstwo lakierów do paznokci tanich, ale bardzo ladnych Delia puder w kamieniu Euphora, czarna kredka do oczu, maskara Miss Sporty wydłużająca, przerózne cienie roznych firm-zazwyczaj tanie, błyszczyki, eyeliner

Gość Ekaterina26
Och, bardzo różnych. U mnie ostatnio na tapecie ArtDeco i jestem bardzo zadowolona :)