maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 10, 2010 się zbuntują i nei będą nabywać mieszkań, samochodów itp? czy przestaną prowadzić taki konsumpcyjny tryb życia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piwo z sokiem malinowym 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ja mówię że nic się nie zmieni w sensie konsumpcyjnego trybu życia, każdy narzeka że to drogie tamto drogie a i tak kupują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Always first Napisano Sierpień 10, 2010 Za bardzo przyzwyczailiśmy się do wygodnego trybu życia żeby teraz z tego rezygnować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antybristler 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Raczej nie bo znajdą się obrońcy swoich partii i będzie to samo co z krzyżem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antybristler 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Fajnie by było jakby się ludzie zbuntowali i zrobili rozróbę w sejmie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na razie nie wiem nawet Napisano Sierpień 10, 2010 jak wysoka ma być ta podwyżka. Być może wcale jej nie odczuję, wolę nie protestować "dla idei" tylko poczekać aż dowiem się o realnych stratach dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 10, 2010 myślę że gdyby ludzie nie kupowali mieszkań, samochodów, i w ogóle trochę przystopowali, zmniejszyłaby się sprzedaż a co za tym idzie nie zrwóciłaby się kasa za te meiszkania itd to by musieli zmniejszyć ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Felicitam 0 Napisano Sierpień 10, 2010 ja przestanę jeść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zaczne sama Napisano Sierpień 10, 2010 mielić mięso, nie bede kupować gotowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach