Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamusia 20

Dlaczego faceci boja sie samotnych matek ? Bo są wygodnymi tchórzami ?

Polecane posty

A ja mam niestety takiego pecha,że dwóch moich facetów bylo z samotnymi matkami.Zanim poznalismy się.Poprzedni się "oczarował"na krotko taką.Obecny miał dwie!Jedna i druga (artystki do potęgi).Dziwię się,że kawaler bez przeszłości (jeden i drugi)chciał takie. Myślałam,że mi ta przeszłość nie będzie przeszkadzać,ale przeszkadza.I zostawię i tego obecnego.Bo nic nie mam sobie do zarzucenia,nie mam takich "przepraw"więc żądam tego samego.I nigdy nie zwiążę się z facetem,ktory był taką kobietą!

Gość aromaja
" ... a głupotą jest bezsensowne płodzenie dzieci z osobami, które się do ich wychowania kompletnie nie nadają..." wniosek--- twoja żona nie była głupia;)

"wniosek--- twoja żona nie była głupia" ona była głupia (życiowo, bo ogólnie jest bardzo inteligentna) bez względu na fakt posiadania, czy nieposiadania dziecka

Gość faceci NIE BOJĄ SIĘ samotnych
matek, tylko je nie zawsze szanuja, bo NIE ZAWSZE to wina faceta, ze zrobil dziecko i zostawil kobiete. czasami to wy sie rzucacie i nie wiecie, czego chcecie, ale przeciez dziecko juz trzeba miec, prawda? jasne. a potem szukanie kogos, kto bedzie kase wykladal na was oboje, bo prawdziwy ojciec kopnal w dupe. albo zwial. albo kobieta nie byla zbyt dorosla i sama sobie zaszkodzila. zawsze winny facet, bo dziecko zrobil? trzeba bylo nie dawac dupy, tylko myslec glowa, a nie pizda i dobrze poznac partnera zyciowego. a potem robic dzieciaka.

Gość aromaja
to TY tak twierdzisz:) zapewne jej zdanie o Tobie jest zupełnie podobne;0

Gość irqa.
ehh,ciezko mi sie czyta niektore wypowiedzi.Nie tylko mlode samotne matki wala byki w pisowni,bo i takie po 40tce tez to robia.Zalezy jak sie kto w szkole przykladal do nauki.Ja nie uwazam sie za tumana.Skonczylam liceum z "brzuchem" :) Gdybym cofnela czas nic bym nie zmienila.Za 10 lat corka pojdzie swoimi sciezkami a ja nie bede jeszcze stara wiec moge wtedy poszalec z mlodzikami,a nie ok 50tki jak wiekszosc matek a potem zbieraja na trumne bo nic innego nie zostalo.

"Ja też jestem po studiach i nie czuję się wcale lepszy przez to, że szanuję samotne matki" to akurat nie ma wielkiego znaczenia - chodzi o inteligencję... Wiesz - mnie po prostu denerwuje głupota... Takie cielęce podejście - idą jak właśnie cielęta na rzeź, nic nie widzą, niczego nie przewidują, nie mają pojęcia o niczym... Mnie po prostu głupich ludzi nie jest szkoda... Może jestem brutalny, ale tak mam... Oczywiście każdy ma prawo się pomylić, ale zazwyczaj życie takich ludzi to jedno wielkie pasmo pomyłek... Ona baz pracy, on na zasiłku, ale 2 dzieci musi być! potem on odchodzi do kolejnej takiej "mundrej" i mamy samotną biedną matkę... owszem - biedną al z własnej winy... i nie przypisujcie mi już tych tekstów o luźnych pochwach itp bo to nie ja pisałem

"to TY tak twierdzisz zapewne jej zdanie o Tobie jest zupełnie podobne" nie - ona doskonale wie, że wszystko spieprzyła... pisałem już - to inteligentna kobieta, nawet się pytała, czy chcę dla zasady by rozwód był orzeczony z jej winy... nie chciałem

Gość tom25
Komik, Twoja zona cie zdradzila? Skoro pytala czy rozwod z jej winy?

Gość aromaja
no to szczęśliwcze jesteś w wieku 36 lat,po rozwodzie bezdzietny,zanim znajdziesz godną Ciebie kobietę samotną i również bezdzietną o ilorazie inteligencji powyżej 90 IQ do tego godną Twojej osoby minie sporo czasu:) powodzenia:)

Moja mama była 2 lata z facetem, który twierdził, że kocha. I kochał do momentu aż zaszła w ciążę. Wtedy odszedł i wiem od innych, że nawet kazał usuwać. Mama wychowywała mnie sama i nigdy nikogo nie miała. Dalej jest sama.

Gość taa niedobra pupa
Ja się dziwię autorce tylko, dlaczego tego nie rozumie, że facet woli nie wiązać się z kobieta co ma dziecko. Powody sa jasne i były tu przytaczane. Mam wrażenie, że desperacko szukasz kogoś, ale to nie jest wyjście. Ja mam za sobą 10 lat małżeństwa, teraz sama wychowuję dziecko, i powiem szczerze, że jest lepiej. I mąż nie był ani alkoholkiem, ani jakimś przestępcą, itp. Po prostu w kółko musiałam kłócić się, żeby zrobił cokolwiek, czasem obiad jak mnie nie było - dziecku, albo raczył posprzątać, czy pozmywać - nawet po sobie tego nie robił... Ten nasz patriarchalizm robi z kobiet niewolnice domowe, więc nie rozumiem, dlaczego szukasz na siłę kogoś, kto będzie oczekiwał od ciebie wejścia w rolę darmowej sprzątaczki, kucharki, itp. Romantyzm to jedno, a życie drugie. Wiele osób jak jest młoda ma bardzo romantyczne podejście do życia. Ale ono jest ciężkie, i nie przypomina komedii romantycznych z Hugh Grantem.... :(

"no to szczęśliwcze jesteś w wieku 36 lat,po rozwodzie bezdzietny,zanim znajdziesz godną Ciebie kobietę samotną i również bezdzietną o ilorazie inteligencji powyżej 90 IQ do tego godną Twojej osoby minie sporo czasu powodzenia" rozwód był już dawno - mam 2 żonę - cudowną kobietę... i nie pisz z taką ironią i sarkazmem... mam swoje wymagania, to chyba normalne

"Komik, Twoja zona cie zdradzila? Skoro pytala czy rozwod z jej winy?" a jak myślisz ? :P

Gość 222222
co wy macie z tym zmienionym ciałem po ciąży? moje się nie zmieniło... jedyna zmiana to blizna po cc :)

" co wy macie z tym zmienionym ciałem po ciąży?" to tylko tak dla podkręcenia dyskusji ;)

Gość tom25
Mysle, ze jednak poszla w tany z innym. i skoro taka inteligentna, to sie nawet przyznala...

Gość mozepo prostu nie lubia dzieci

Gość aromaja
Wymagania???? normalne??? samotna matka tez ma prawo mieć swoje wymagania i wywalić na zbity pysk męża,który nie spełnia jej wymagań i szukać lepszego modelu;0 to taki normalne:)

" Wymagania???? normalne??? samotna matka tez ma prawo mieć swoje wymagania i wywalić na zbity pysk męża,który nie spełnia jej wymagań i szukać lepszego modelu" jasne, tylko on często od początku nie spełniał, a ona wierzyła, że się przy dziecku zmieni.... a często, o zgrozo, że się zmieni po drugim

tylko zazwyczaj samotne matki same sobie są winne poprostu nie potrafiły wybrac odpowiedniego faceta i tyle

Gość aromaja
inaczej.Są faceci ,którzy się bez problemu zwiążą z samotną matką bez większych problemów,są tez tacy którzy nie czują się na silach być w takim związku I wreszcie są tacy ,którzy nie dorośli do ojcowania własnym dzieciom a co dopiero cudzym...Mój ex mąż własnego dziecka niemal nie zauważał a teraz jest z Panią ,która ma 2 własne córki:) Tamte dzieci chyba widzi:) więc jednak są Panowie ,którzy lubią samotne matki....Wtedy samotną matką jeszcze nie byłam...:)

Gość aromaja
i nie liczyłam na to ,że jak będzie drugie się zmieni...:) tylko na zbity pysk...

Gość żałosne to typowo
forum internetowe. Chamskie wulgarne wypowiedzi mieniących się Polakami . Ba zazwyczaj katolikami. Mama z dzieckiem moze byc takze bardzo pożądaną partnerka życiową dla niejednego mężczyzny. Męzczyzna musi w pełni zaakceptowac matkę i dziecko i takich mężczyzn też jest wielu. W różnych okolicznościach życiowych zostaje się matką z dzieckiem. Także niezawinionych. Pozdrawiam samotne mamy/ Opty

Gość Komiczne---piwko dla Ciebie za
caloksztalt wypowiedzi:D:D:P

Gość aromaja
Dokładnie.nie każdy uważa ,że samotna matka to głupia k...,z ilorazem inteligencji 90IQ,sama sobie winna bo wiązać się z facetem widziała jaki to fajfus a teraz głupia siedzi na kasie w biedronce i zapiernicza by dać dziecku jeść.Przy mężu pracować nie musiała :)My zostajemy z dziećmi i my jesteśmy winne:) Nie czytaj tego autorko! powoli nie na siłę a pokochasz kogoś kto będzie Ciebie wart;)A głupcy nie wiedzą ile ON przy Tobie zyska ,bo nigdy nie dowiedzą się jak wiele możemy dać gdy nas ktoś kocha...

ale jest pełno dziewczyn które dzieci nie mają więc po co brac sobie dziewczyne z dzieckiem??

Gość asssasa
hehheheh powiem krotko:) swojego czasu walnelam moja fotke na znanym portalu randkowym i dopisalam opis--samotna matka szuka partnera na cale zycie ble ble ble i co????? i mimo ,ze dopisalam ze faceci ,ktorzy nie chcą wiązac sie z kobieta z dzieckiem maja nie pisac to odezwów bylo MASA!!!!!!!!! czyli faceci nie sa w stanie zdefiniowac czy chca byc z samotna matka dopoki jej nie poznaja,reszta zalezy od nas samych.do tanga trzeba dwojga