Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z las vegassss;d

MIESIACZKA MI SIE SPOZNIA 8 DNI, A NIE UPRAWIAM SEKSU! CO MI JEST?

Polecane posty

jestem dziewica, nie współzyje, nie mam chłopka, mam 19 lat. Do tej pory miesiaczkowalam regularnie, a teraz okres mi sie spoznia juz 8 dni:( nie odchudzam sie i nie chorowałam na nic, nie brałam antybiotyków.

Gość 1kari8
a byłaś gdzieś na wakacjach ? Może przyczyną jest zmiana klimatu ;)

nie wyjezdzałam nigdzie, wiec nie było zadnej zmiany klimtu, nie wiem, czemu tak mam, zawsze miałam regularnie, miałam jakies 2, 3 miesiace temu usg u ginekologa i wszystko było ok

Gość to przez ciągłe
zmiany pogody, wahania nastrojów

bardzo smieszna Max:( nie masz pojecia jak sie martwie:(

Gość czokolataaaaaaaa
tez tak mialam ostatnio,mialam regularny okres od lat, poltora miecha temu poszlam na impreze,nawalilam sie konkretnie a 2 dni pozniej dostalam okres, 13 dni przed czasem:P nastepny po 2 tygodniach,teraz nie wiem kiedy dostane,laze wszedzie z tamponami, wszystko moze zaburzyc cykl niestety

up up

Gość majorkanka
a może zaczęłaś ćwiczyć? Fitness, częstsza jazda na rowerze itp. Stres może być ukryty. Masz 19 lat. Jeśli w tym roku zdawałaś maturę, to może być jeszcze spóźniona reakcja po tym ważnym wydarzeniu, albo martwisz się podświadomie co dalej. Wiedz, że spóźniony okres to jeszcze nic strasznego. Podróże, ruch, stres może spowodować, że jeden miesiąc nie będzie go wcale, albo będzie 2 razy w miesiącu. Oczywiście wizyta u ginekologa i podstawowe badania nigdy nie zaszkodzą.

Gość niemaczegosiebac
nic ci nie jest.mi sie spoznil 18 dni ........ zrobilam badania .zdrowa jestem jak byk;) mialas usg,wiec wyluzuj.hormony zaszalaly a jajnik zrobil sobie wolne:P bedzie ok