Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła_na_maxa!!!

Zemsta... co proponujecie?

Polecane posty

Gość zła_na_maxa!!!

Hej... ale jestem zła!! juz mowie o co chodzi.. Poznalam okolo roku temu zajebi.stego faceta... koles w moim typie poprostu moj ideal.. ale jednak pozniej okazalo sie ze nim nie byl!! Chciał mnie wyhaczyc... dosyc dlugo to trwalo nie powiem nameczyl sie biedak ale wkoncu mu uleglam i dalam sie poderwac... zauroczylam sie w nim niezmiernie !! nie dosc ze gosciu idealny dla mnie z charakteru moj typ to jeszcze przystojny... ale mniejsza z tym. Bawilismy sie swietnie jak to para robilismy wszystko... troszke rzadko sie spotykalismy i to bylo dla mnie dziwne... i Wiecie czego dowiedzialam sie ostatnio ;D? ze ma laske jakies 100 km dalej od mojej miejscowosci... i chyba ma zamiar sie z nia ohajtnac :O poprostu szok :O to jest 100% wiadomosc bo widzialam ich zdjecia z jakiegos wesela ( kolezanki siostry chlopak byl tam jako osoba towarzyszaca z kuzynka i pokazywal nam film i foty)...widzialam ich razem jak sie sciskaja caluja, przeprowadizlam sledztwo i wiem ze nawet maja wspolne konto na faceboku i oczywiscie teksty "kocham cie misiu, sloneczko itd..." jestem tak zla i rozczarowana typem.. chce sie jakos zemscic... on jeszcze nie wie ze ja wiem ... a dziewczynie tamtej poprostu wspolczuje !!! co proponujecie ??

Gość lalazmaja2
najlpesza zemsta? powiedz tej dziewczynie + troche pokoloryzuj o sypianiu razem, wyjazdach, moze jakis wpsomnieniach o zareczynach?:) dobrze by bylo gdybys miala tez wposlne zdjecia z nim i smsy jakies takie no wiesz:) to bylby dla niego kop w dupe jakichg malo. powiedz jej o wsyztskim tylko niech ona sie dowie pierwsza niz on.

Gość zła_na_maxa!!!
no myslalam o tym zeby do niej jakos dotrzec... i porozmawiac sobie z nia moze ona sie wkurzy i razem sie jakos na nim zemscimy...? chlopaczek sobie nabroil... szkoda mi tamtej dziewczyny bo z tego co wiem sa 3 lata razem... chyba mu sie znudzilo skoro znalazl sobie druga na boku...:/ kto wie czy nie ma trzeciej albo jeszcze paru innych... ale to musi byc cos niezlego bo gosc pewnie pomysli a nie ta to nastepna.. facio ma walory wiec wyrwie kolejna.. dlatego chce mu tak dopiec zeby mu sie odechcialo lasek na dlugie lata :D :(:(:/

Gość blablablablaaaaaaaaaaa
no to kiszunia chlopaczek cie jednym slowem "wydymal" szczerze to tez bym kurwicy dostala jakby jakis taki macho mnie tak potraktowal.. jaka zemsta bedzie najslodsza? najlepiej to by bylo mu zabrac gadke i wyglad ale to jest malo realne chyba ze chesz sie tak poswiecic zeby isc do wiezienia :D ale nie mysle ze mozesz go upokozyc w innym sensie np rozpowiedziec z tamta dziewczyna ze jest kiepski w luzku to facetow doluje... albo nagrac cichaczem jakis filmik z sypialni gdzie go upokazasz w jakis sposob wrzucic na neta i rozeslac znajomym i tej jego dziewczynie jej rodzicom jego rodzicom..:D mial by chlopak ryse....:D

Gość smoczy leb
otruj go

Gość łajza jakich wiele
żenada po prostu, daj sobie siana

Gość Jakich normalnych
najlepiej schowaj w kieszeń resztki swojej dumy i się nie ośmieszaj.

Gość zalecenia
Zrób sobie z nim fotkę, daj ją na NK i zaproś dziewczynę do znajomych.

Gość mdajga
Ona moze ci nie uwierzyć wiec jakies zdjęcie miej lepiej jesli chcesz jej to oznajmić. Fajne by bylo by równocześnie to mowiac zrobic mu tak by poczuł sie troche jak ty. Powiedz mu na romantycznej kolacji ze Sory ale byłeś moja zabawka i chodziło o sex tylko. Jestes kiepski wiec spadaj ;) jakbys to nagrała to juz wogole ;)

Gość zła_na_maxa!!!
dume swoja mam, dlatego nie che zeby jelop myslalsobie ze mnie zranil i wykorzystal o niee ja sie mu odwdziecze za to jak mnie zranil i oszukal...!! niech sobie nie mysli ze jestem taka naiwna.. ja tez potrafie sie bronic nie bede milczala napewno nie zrobie mu taki gnoj ze ciul popamieta !! ze ze mna zartow nie ma !! albo niech kocha i szanuje albo niech wypier****