Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowo

to ciąża?

Polecane posty

Gość czekoladowo

Hej kobietki. Mam dość dziwny problem... Ponad 3tygodnie temu kochałam się z chłopakiem, z prezerwatywą. Twierdzi, że nie pękła ani się nie zsunęła. Tydzień po stosunku dostałam okres, który mi się spóźnił ale był bardzo obfity i bolący. No i jestem tydzień po okresie i mam takie objawy jakbym miała mieć kolejny!! Bolą mnie piersi, czasami podbrzusze... Wiem, ze czasami tak jest gdy przychodzi owulacja ale moj cykl jest dlugi wiec myślę ze jeszcze to nie owulacja. Jak pomysle o ciązy to od razu mam zawroty głowy i mam wrażenie , że chce mi się wymiotować. Poza tym jestem jakas zmęczona. Na początku w ogóle odrzucałam ciąże, zabezpieczylismy sie i na dodatek miałam okres - normalny okres a nie plamienie, a teraz już sama nie wiem. Wiem, ze muszę iść do lekarza ale najpierw czekam na Wasze odpowiedzi, co o tym myślicie? :)

Gość ala ma kotaa
to może być owulacja to , że masz długie cykle nie oznacza, że owu musi być tego dnia którego jest ogólnie przyjęte. Owulacja to sprawa indywidualna raz może być wcześniej raz później a raz może nie być jej w ogóle. Jesli się nei obserwujesz nie jesteś w stanie stwierdzić kiedy ona jest. Pozostałe objawy sobie wmawiasz.

Gość czekoladowo
Hmm to mam nadzieje, ze to owulacja, chociaż jeszcze nigdy nie miałam takich objawów w jej trakcie. Pożyjemy, zobaczymy...

"Jak pomysle o ciązy to od razu mam zawroty głowy i mam wrażenie, że chce mi się wymiotować. " - nerwy "Poza tym jestem jakas zmęczona" - ja też a w ciaży nie jestem :P myślę ze pogoda może tak na nas wpływać miałaś normalny okres, zabezpieczałaś się więc ciąża praktycznie nie możliwa. jeśli tak bardzo Cię to dręczy to zrób jutro rano test.

Gość coraz bliżej
Zgadzam się w wypowiedzią Ali...a co do objawów ciąży - one tak naprawdę nie istnieją na samym początku. Te wmawiane owszem, a kobieca psychika potrafi zdziałać wiele w tym temacie.

Gość czekoladowo
Tak wiem własnie ze to mogą być nerwy i sobie wmawiam ale bardziej martwi mnie ból piersi i brzucha :( A test zrobię na pewno na dniach, na razie go jeszcze nie kupiłam :)