Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martituska81

kupon totolotka zamiast kwiatow dla pary mlodej

Polecane posty

Gość Martituska81

Czesc wszystkim, Chcialabym, aby moi goscie weselni zamiast wydac pieniazki na kwiatki, puscili kupon w totolotka dla smiechu i... kto wie moze wgranej (haha akurat). Nie wiem natomiast jak to ujac w zaproszeniach... cz ktos z was sie juz z tm spotkal ??? A moze macie jakis pomysl na jakas rymowanke ?? dzieki pozdrawiam

będzie nam bardzo miło jeśli zamiast kwiatów obdarujecie nas kuponem lotto lub maskotką - autentyczne z zaproszenie ktore dostałam

Gość nietaktownie
aleś wymysliła :-O swojego szczęścia sie nie oddaje ,to źle swiadczy o tobie :-O co miałabym pomysleć ? ale ci młodzi pazerni :-O lepiej zamiast kwiatka np.przeznaczyc cos na dom dziecka np.zabawka dla dzieci

Gość Milka_łaciata
Zamiast kwiatów podarujcie nam kupon totolotka. Szczęście w miłości już mamy, może szczęście w loterii nas spotka?

Gość werwerwewe
eeee a jak nie wygrasz nic? ani kasy ani prezentów? eeeee

Gość Milka_łaciata
werwerwewe, kupony totka mają być zamiast kwiatków, a prezenty to co innego :D

Gość sdasdasd
też tak zrobię że zamiast kwiatków będę chciała kupon totolotka :)

Milka_łaciata.......> dokładnie takie same moja koleznaka miała w zaproszeniu ,bardzo fajny pomysł ostatnio byłam na trzech ślubach i właśnie wszyscy chcieli te kupony spoko .Ja np dałam kwiaty i do kwiatów przywiesiłam zdrapki i kupony lotto :)

Gość grdgfdghfghfhfg
tylko nie maskotki na dom dziecka, pieniądze czy cokolwiek innego ale nie maskotki, bywam w jednym z domów dziecka i tam właśnie ciągle dorzucają młode pary maskotki i wiecie co się z nimi dzieje leżą stosami na zapleczach bo już dzieciaki ich przepych mają, jedna wychowawczyni z domu dziecka sama mi mówiła że to głupota te maskotki bo to akurat mają a w innych sprawach bieda jest

zapytaj w kwiaciarni czy maja takie zaproszenia na wesele gdzie w tresci jest zamiast kwiatów totolotek ... sama dostalam niedawno takie zaproszenie gdzie było tak napisane

mój brat miał wesele i również nie chcieli kwiatów, a na zaproszeniu mieli takie cos: Drodzy Goście, Goście mili Radość byście nam sprawili W nasze szczęście inwestując Kupon totka nam kupując Oszczędzając kwiatów moc Co by zwiędły w jedną noc ale niestety-mieli około 200zakładów, a mieli tylko 4 trójki...