Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwny Sen

Identyczne sny

Polecane posty

Gość Dziwny Sen

Cześć wszystkim.Kurcze mam problem .Dosyć poważny. Chodzi o Sen. Cała ta magia snów ciekawiła mnie od bardzo dawna .Ale to co się stało nie potrafię tego wytłumaczyć . Otóż .Z Niedzieli na pon miałam taki sen. śnił mi się dom . Normalnie jestem w moim domu wszystko tak jak zawsze ale wchodzę po schodach a tam widzę wielkie salony przesadnie zdobione. Wszystko tak pięknie.Nigdy nawet nie widziałam czegoś takiego.Patrzyłam się na to nie wiedziałam co jest grane..Złapałam za rękę bratanicę i zaczęłam zwiedzać z nią wielki dom..Pokazywałam jej każdy zakamarek wszystko podziwiałam i pokazywałam małej 5 letniej dziewczynce a tak na prawdę sama wcześniej nie widzialam tych wszystkich pomieszczeń . I w tym domu było strasznie dużo Ludzi. Wszędzie gdzieś ktos chodził. Widziałam obcych i Rodzinę . Tak jakby wszyscy mieszkali ze mną w domu.Denerwowało mnie to strasznie. I wszędzie widzialam schody . Chodziłam po nich ale tak jakby wszystkie były na jednym poziomie . Jak otwierałam drzwi i widzialam schody w dół po prostu nie schodziłam po nich. A NAJGORSZE Z TEGO JEST TO że taki sam sen tej samej nocy miała moja najlepsza przyjaciółka.. Jak to możliwe? Proszę O Pomoc ;/ To nie daje mi spokoju. Cały czas mnie to dręczy jak to możliwe i co to oznacza .

Gość dani californiaa
tez tak mialam

Gość Dziwny Sen
Dla mnie nie jest to zabawne .