Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koles12345

Zachowanie dziewczyn

Polecane posty

Gość wróg publiczny
a mi się wydawało że właśnie takie dziewczyny mają największe powodzenie u płci przeciwnej

Gość wróg publiczny
no może i potrafi jakoś przedtem nikt zbyt go nie doceniał a teraz już prawie każda dziewczyna się w nim kocha jakoś to mnie do niego zniechęca

Gość zerkam na kafe
i własnie szydełkuje sobie z białej bawełny tunikę na wyjazd nad morze. Dużo szydełkuje, robię zaprawy na zimę, sporo czytam, mieszkam w dużym mieście, nie chodzę na dyskoteki i nie boje się, ze zostanę starą panną hihihi

koles123345 - ale powiedz mi, takich nie da sie olewac:O Jak taka widze, no to oj, spojrze sie i tyle. a ona juz do drugiej ' i na co ta idiotka sie tak gapi' i idzie z wiązankami do Ciebie. Zenada!!

Gość koles12345
Na pewno u wielu mają i dużej części to imponuje. Jeśli chodzi o chłopaków, to też nie jest najlepiej, bo nawet większość moich kumpli jest chamska i często zachowuje się w sposób prostacki. Może 3 mam takich, którzy mają poważne rzeczy w głowie, myślą o dziewczynie na stałe, a nie przygodach i planują przyszłość i zawód, no i zainteresowania oczywiście. Mało jest takich osób, ale można je nazwać elitą, hehe. :]

I jeszzce cos, ciesze sie, ze nie kazdy chlopak takie woli. Sa tacy, ktorzy szukaja takich normalnych i przecietnych, NIETUZINKOWYCH:D lub glupich..:O

Gość wróg publiczny
koles12345 ja to bym takich chłopaków skarbem nazwała ;) nie tylko elitą ;)

Gość koles12345
wrogu publiczny, mnie trochę śmieszy jak dziewczyny się podkochują w aktorach, bo zazwyczaj w filmie są pokazani w super obliczu, umalowani, z ułożonym przez specjalistę charakterem. Owszem, można być zafascynowanym wyglądem aktorki/aktora, ale po jego poznaniu można się przejechać myślę. Jeszcze ciekawostka, w filmie zawsze wydają się wyżsi. :D NietuzinkowaO, coś takiego rzeczywiście trudno jest olać, ciężko jest też nie zwrócić uwagi na zbyt chamskie zachowanie, szczególnie w stosunku do innych. Mnie kiedyś jedna zaczepiła poprzez uderzenie w tors, oczywiście była pod wpływem. :)

Gość koles12345
Myślę, że takich skarbów jest proporcjonalna ilość do skarbów płci żeńskiej i wszyscy się dopasują z czasem. :]

Gość wróg publiczny
no nie wiem ja jakoś swojego skarba odnaleźć nie mogę ;( może dla mnie skoczył się przydział ;) a propos tego uderzenia przez dziewczynę o matko.... nie wyobrażam sobie naprawdę musiała mieć coś z głową nie tego ;)

Gość koles12345
Kątem oka, chcąc nie chcąc oglądam "Usta, usta". Przypomniało mi się, bo facet zdradził żonę, że boję się, że znajdę dziewczynę, która może nie być wierna, szczególnie jak będę pływał na statkach. To tak zmieniając temat. Chyba najlepiej o takich myślach zapomnieć...

Gość koles12345
U nas w mieście są ogólnie zaczepne dziewczyny i szukające przygód, i drinków. A te, które kręcą się o takich godzinach po mieście można poderwać na machanie ręką będąc po drugiej stronie ulicy, albo przejeżdżając wolno samochodem, żałosne.

Gość Wolvfram
chyba rozumiem o co chodzi autorowi tego tematu, że 'Widziałem dziewczyny kopiące śmietniki' to prawdopodobnie znaczy, że dziewczyny wyglądają w miejscach publicznych jakby się ubierały w śmietnikach i wyglądały jak kloszardki w poprzeciaranych dżinsach przy takich upałach albo w kalesonach czarnych :)

Gość wróg publiczny
o kurcze na statkach bedziesz pływał ? fajne to musi być tak i się wydaję ;) jak będzie cię kochała naprawdę to na pewno cię nie zdradzi a jak nie to naprawdę okaże się jak jest ;( a z jakiego ty miasta jesteś ?

Gość koles12345
Wolvfram i całą reszta, tak ciężko Wam zrozumieć, że one mogą uderzać NOGAMI w te śmietniki? U nas to normalka. Oczywiście muszą więcej kopnięć wykonać niż ich partnerzy, aby dany śmietnik zepsuć. :)

Gość wróg publiczny
ja chyba rozumiem one się nudzą pewnie i takie głupie myśli im do głowy przychodzą ;) dla mnie takie zachowani jest śmieszne ;)

Gość koles12345
Też mi się wydaję fajne pływanie, ale jak będzie, to się zobaczy. 4 miesiące to sporo dla dziewczyny pewnie samej w domu. Później można pływać krócej, ale zawsze na początkach jest ciężko. Może pieniądze przyczynią się do jej wierności po troche. :) Szczecin

Gość wróg publiczny
jak pieniądze się przyczynią to oznacza że to zła kobieta była ;) sorry za cytat ale mi się podoba a tak na poważnie to lepsza jest gorsza prawda niż najlepsze kłamstwo

Gość koles12345
Raczej nie nudzą, tylko tak ich wychowali rodzice, podwórko i telewizja. :)

Gość koles12345
Masz rację z pieniędzmi, zdecydowanie. Ale też chciałbym, żeby niczego jej nie brakowało, dlatego mi to przyszło do głowy.

Gość koles12345
dziewczyny sa bardzo interesujacymi organizmami wielokomurkowymi,niestety często jak się do nich zbliżam to się płoszą dlatego nabijam się na czarne kutasy:(

Gość wróg publiczny
no na pewno każdy by chciał aby jego kochanej osobie niczego nie brakowało ;) a tak wo gule to bardzo fajny człowiek z Ciebie ;)

Gość koles12345
KTOŚ SIĘ PODSZYWA DLA JASNOŚCI, TAKIE TEKSTY NIE W MOIM STYLU. :) Idę brzuch poćwiczyć, bo zaraz środa będzie i wtorek bez treningu. :) Za 25 min tu zajrzę.

Gość wróg publiczny
ach domyśliłam się że to podszyw ;) ok to leć gdyby mnie nie było to właśnie śpię na klawiaturze ;)

Gość koles12345
Już jestem. Trochę szybciej na wypadek, gdybyś przysnęła na klawiaturze. :) Dzięki za miłe słowa, ale nie możesz być pewna, że jestem fajny, heh. :) A Ty, skąd jesteś?

Gość wróg publiczny
nie zasnęłam też jestem co do tego że jeteż fajny to istnieje pszecież takie coś jak pierwsze wrażenie no nie ? ty wywarłeś dobre więc uznaję że jesteś fajny ;) a ja mieszkam koło Siedlec tychobok Warszawy , co ćwiczyłeś?

Gość koles12345
A6W, taki zestaw ćwiczeń na wzmocnienie brzucha. Przydaje się przy bieganiu i pływaniu. Polecam dla Ciebie też. :)

Koleś12345 - Bardzo chętnie chcialabym Cie poznac. Napiszesz do mnie jutro? :) Jesli tylko masz ochote, napisz prosze na gadu(stopka) :)

Gość wróg publiczny
tak się składa że ja to ćwiczę ;) heh ale zbieg okoliczności 10 dzień dzisiaj, jestem z siebie dumna