Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimkapseudonimka

Troche się stresuję - poradzcie coś -ważna sprawa

Polecane posty

Gość anonimkapseudonimka

Od ponad roku jestem z moim ukochanym. Moi rodzice jeszcze go nie znaja. Mieszka 300km ode mnie,mieszka sam wiec spotykalismy sie u niego bo tak bylo wygodniej. Poza tym rodzice po poprzednim moim smiesznym zwiazku zastrzegli, ze zaden facet nie bedzie nocowac u nas, puki nie bede pewna ze to cos pewnego i waznego. Teraz planujemy przyszlosc razem i z tego powodu przyjezdza zeby wkoncu poznac moich rodzicow. Bardzo sie stresuje bo to wazne dla mnie by rodzice go poznali, by wszystko bylo jak nalezy. poza tym, nie wiem jak z intymnoscią. mieszkam w bloku, 3 pokojowe mieszkanie, wiec nie wiem jak bedzie wygladal .. seks... nie widzielismy sie ponad 3 tyg... wypowiedzcie sie prosze pozdrawiam.

Gość dziewczę z kaffffffe
ja bym z seksem się wstrzymała mając za ścianą rodziców..

Gość anonimkapseudonimka
rodzice swoj pokoj mają dalej nie za moją scianą. ciezko by bylo sie z tym wstrzymac po tak dlugim oczekiwaniu spiac razem kilka dni..

Zawsze w podświadomości będzie stres, czy usłyszą rodzice itp chyba że robicie całkowicie na cichacza.... :)

Gość anonimkapseudonimka
hehe potrafimy byc cicho jak trzeba :) no i mam klucz w drzwiach... :D

Gość anonimkapseudonimka
no taaaak, wiem ze sa rozne miejsca ;) i mozna tez wlaczyc glsniej muzykę :D na pewno bede sie stresować.... ale jak mus to mus ...

Gość Anonimekpseudonimek
A nie macie piwnicy w bloku? Wysylasz chlopaka po kompot, po 5 minutach idziesz sprawdzic, czy trafil do piwnicy no i jedziecie z koksem. Nie zapomnij tylko wczesniej zniesc karimaty.

Bez sensu :) Jak już się kochać to niech to będzie zajebiste pod każdym względem a nie że mus to mus czy coś w tym stylu :)

Gość dziewczę z kaffffffe
ja bym tak nie mogła, ale nie wtrącam się, nie moja rzecz ;)

Gość Wujek dobra rada 2010
A w ogole gdzie mieszkacie? Bo jak chcecie to moglibyscie wpasc do mnie, obiecuje ze nie bede zwracal uwagi na wasze odglosy zza sciany. W zamian obiecacie tylko ze nie zakryjecie kamerki.

Gość anonimkapseudonimka
hehe dziekuje za rade, niestety piwnice mam tak ciasną że tylko chyba na stojąco mialo by to jakikolwiek sens ;)

Gość anonimkapseudonimka
dziewczę z kafffe - no wiesz, moi rodzice tez jakos musza to robic a maja mnie za scianą :)