Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lunaaaaaaaaaaa

sama prawda.. ja tak mam.. niestety

Polecane posty

Gość Lunaaaaaaaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U Just gonna stand there And watch me burn But that's alright Because I like The way it hurts Just gonna stand there And hear me cry But that's alright Because I love The way you lie I love the way you lie I love the way you lie I can't tell you what it really is I can only tell you what it feels like And right now there's a steel knife In my windpipe I can't breathe But I still fight While I can fight As long as the wrong feels right It's like I'm in flight High of a love Drunk from the hate It's like I'm huffing paint And I love it the more that I suffer I sufficate And right before im about to drown She resuscitates me She fucking hates me And I love it Wait Where you going I'm leaving you No you ain't Come back We're running right back Here we go again It's so insane Cause when it's going good It's going great I'm Superman With the wind in his bag She's Lois Lane But when it's bad It's awful I feel so ashamed I snap Who's that dude I don't even know his name I laid hands on her I'll never stoop so low again I guess I don't know my own strength Just gonna stand there And watch me burn But that's alright Because I like The way it hurts Just gonna stand there And hear me cry But that's alright Because I love The way you lie I love the way you lie I love the way you lie You ever love somebody so much You can barely breathe When you're with them You meet And neither one of you Even know what hit 'em Got that warm fuzzy feeling Yeah them chills Used to get 'em Now you're getting fucking sick Of looking at 'em You swore you've never hit 'em Never do nothing to hurt 'em Now you're in each other's face Spewing venom And these words When you spit 'em You push Pull each other's hair Scratch, claw, bit 'em Throw 'em down Pin 'em So lost in the moments When you're in 'em It's the rage that took over It controls you both So they say it's best To go your separate ways Guess that they don't know ya Cause today That was yesterday Yesterday is over It's a different day Sound like broken records Playin' over But you promised her Next time you'll show restraint You don't get another chance Life is no Nintendo game But you lied again Now you get to watch her leave Out the window Guess that's why they call it window pane Just gonna stand there And watch me burn But that's alright Because I like The way it hurts Just gonna stand there And hear me cry But that's alright Because I love The way you lie I love the way you lie I love the way you lie Now I know we said things Did things That we didn't mean And we fall back Into the same patterns Same routine But your temper's just as bad As mine is You're the same as me But when it comes to love You're just as blinded Baby please come back It wasn't you Baby it was me Maybe our relationship Isn't as crazy as it seems Maybe that's what happens When a tornado meets a volcano All I know is I love you too much To walk away though Come inside Pick up your bags off the sidewalk Don't you hear sincerity In my voice when I talk Told you this is my fault Look me in the eyeball Next time I'm pissed I'll aim my fist At the dry wall Next time There will be no next time I apologize Even though I know it's lies I'm tired of the games I just want her back I know I'm a liar If she ever tries to fucking leave again I'mma tie her to the bed And set the house on fire Just gonna stand there And watch me burn But that's alright Because I like The way it hurts Just gonna stand there And hear me cry But that's alright Because I love The way you lie I love the way you lie I love the way you lie Będziesz tu po prostu stał i patrzył, jak płonę Ale to dobrze, bo lubię sposób w jaki to boli Będziesz tu po prostu stał i słyszał jak płaczę Ale to dobrze, bo kocham sposób w jaki kłamiesz kocham sposób w jaki kłamiesz kocham sposób w jaki kłamiesz Nie powiem ci, co to naprawdę jest Mogę ci jedynie powiedzieć, jak się czuję I teraz to stalowy nóż w mojej tchawicy Nie mogę oddychać, ale walczę tak długo, jak tylko mogę Tak długo, jak to czuję, tak jakbym leciał Naćpany miłością, pijany własną nienawiścią Jakbym wąchał farbę i kocham to bardziej niż cierpię, duszę się I już kiedy mam utonąć ona mnie ratuje Cholernie mnie nienawidzi, a ja to kocham Czekaj! Dokąd idziesz? Zostawiam Cię! Nie, nigdzie nie idziesz, wracaj I tak w kółko To szalone, bo kiedy jest dobrze wszystko układa się wspaniale Jestem jak superman ze sprzyjającym wiatrem Ona to Louis Lane, ale kiedy jest źle jest okropnie, tak mi wstyd, pękam Co to za koleś? Nawet nie wiem jak się nazywa Położyłem na niej ręce, nigdy już tak nisko nie upadnę Chyba sam nie znam mojej siły Refren Rihanna: Będziesz tu po prostu stał i patrzył, jak płonę Ale to dobrze, bo lubię sposób w jaki to boli Będziesz tu po prostu stał i słyszał jak płaczę Ale to dobrze, bo kocham sposób w jaki kłamiesz kocham sposób w jaki kłamiesz kocham sposób w jaki kłamiesz Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać? Kiedy jesteś z tą osobą Spotykacie się i żadne z was nie wie, co was do siebie ciągnie Czujesz to ciepło Tak, dreszcze - kiedyś je dostawałaś Teraz chce ci się rzygać jak na niego patrzysz Przysięgałaś, że nigdy go nie uderzysz, nigdy nie zrobisz nic by go zranić Teraz stoicie twarzą w twarz, z każdego słowa spływa jad Popychacie się, ciągniecie się za włosy, drapiesz, wczepiasz w niego paznokcie i bijesz go Rzucasz na ziemie, trzymasz Całkowicie zagubiliście się w tej chwili To wściekłość, która kontroluje obie strony Więc oni mówią, że lepiej iść własnymi ścieżkami Przypuszczam, że nie znają was, dzisiaj jest już przeszłością Wczoraj się skończyło, to inny dzień Brzmi jak zacięta płyta ciągle ta sama śpiewka, ale obiecałeś jej Następnym razem pokażesz umiar Nie dostaniesz kolejnej szansy Życie to nie gra Nintendo A ty znów skłamałeś A teraz przez okno patrzysz, jak odchodzi Pewnie to dlatego nazywają to Window Pain[okienny ból] Refren Rihanna: Będziesz tu po prostu stał i patrzył, jak płonę Ale to dobrze, bo lubię sposób w jaki to boli Będziesz tu po prostu stał i słyszał jak płaczę Ale to dobrze, bo kocham sposób w jaki kłamiesz kocham sposób w jaki kłamiesz kocham sposób w jaki kłamiesz Tak, wiem, że powiedzieliśmy czy zrobiliśmy różne rzeczy, ale nie chcieliśmy tego I znów wracamy do tej samej struktury, do tej samej rutyny Ale Twój temperament jest tak samo zły, jak mój Jesteś taka sama jak ja Ale Jeśli chodzi o miłość - jesteś po prostu zaślepiona Kochanie, proszę, wróć To nie przez Ciebie, kochanie, to wszystko przeze mnie Może nasz związek wcale nie jest taki szalony, jak się wydaje Może tak właśnie wygląda spotkanie tornada z wulkanem Wiem tylko że za bardzo cię kocham, by chociaż odejść Wejdź do środka, zabierz swoje bagaże z chodnika Czy nie słyszysz szczerości w moim głosie kiedy mówię? Powiedziałem ci - to moja wina Popatrz mi w oczy Następnym razem, kiedy będę wkurwiony walnę pięściami w ścianę Następnym razem. Nie będzie następnego razu Przepraszam, chociaż wiem, że to tylko kłamstwa Mam dość gierek, chcę ją po prostu odzyskać Wiem, jestem kłamcą Kurwa, jeśli ona znów spróbuje odejść Przywiążę ją do łóżka i podpalę dom Będziesz tu po prostu stał i patrzył, jak płonę Ale to dobrze, bo lubię sposób w jaki to boli Będziesz tu po prostu stał i słyszał jak płaczę Ale to dobrze, bo kocham sposób w jaki kłamiesz kocham sposób w jaki kłamiesz kocham sposób w jaki kłamiesz

Gość ta głupia
prawdziwy tekst, świetny na określenie toksycznej wyniszczającej relacji, nie warto komuś takiemu dawać kolejnej szansy, za kazdym razem jest tylko coraz gorzej...