Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony kamień

mój sposób na celulit i rozstępy

Polecane posty

Gość zielony kamień

Tyle rzeczy wypróbowałam i koleżanka poleciła mi w końcu jakieś 1,5 miesiąca temu taką tanią i prostą miksturę, stosuję na noc i raz w ciągu dnia. Ja robię sobie w pojemniku po kremie na tydzień, ale podam przepis na pojedyncze zastosowanie: 20 kropli Amolu krem nivea soft około łyżeczki do herbaty (takie czubatej) rozkruszona 1 tabletka aspiryny 1/3 łyżeczki do herbaty sproszkowanego cynamonu W składzie jest cynamon więc wsmarowuje tak 3 minuty i czekam do wchłonięcia a cynamon obsypuje, aby nie pobrudzić ubrań. Polecam, bo w moim przypadku świetnie zadziałał a koszt w porównaniu do tego co wypróbowałam jest stosunkowo niski:)

Gość zielony kamień
ale czy zdrowsza?

Gość vikhtor
Na cellulit najlepsze są okłady z ciepłej spermy. Każda kobieta mi to mówi.

Gość zielony kamień
na twarz nakładam maskę z psiej qpy, dobrze robi na zmarszczki, piję też regularnie krew miesiączkową ma dużo witamin i działa upiększająco

Gość ciekawa bardzo...
A ta mikstura naprawdę usuwa rozstępy? Moim białym już chyba nic nie pomoże :(

Gość jak może usunąć rozstępy
po pierwsze to zacznijmy od tego że rozstępów nie da się usunąć, bo to są blizny, rozerwana jest tkanka łączna, a na cellulit rewelacyjne jest bieganie i balsam ujędrniający, no ale niektóre wolą sie smarować jakimś gównem niż ruszyć dupe

Gość ciekawa bardzo...
Napisałaś Twój sposób przez życzliwośc, a przez te podszywy się jedynie zdenerwujesz, cóż takie uroki kafeterii... Miksture wypróbuje

Gość dzięki za podzielenie
się swoim sposobem nie wiesz może jakie substancje są substancjami aktywnymi w tej miksturze?

Gość zielony kamień
Kwas acetylosalicylowy, często dziewczyny robią taką maseczkę na trądzik żeby wybielić i zaleczyć twarz. Wiem, ze aspiryna używana jest w leczeniu skrzepów i profilaktyce zakrzepicy. Cynamon i mentol z amolu poprawiają mikrokrążenie. W amolu jest też kora cynamonowca i gożdzik więc tez rozgrzewa. Melisa indyjska zwalnia napięcie obwodowych naczyń krwionośnych. A krem nivea to zwyczjanie taka baza dla tych składników żeby je jakoś rozprowadzić, nie namawiam nikogo, jak ktos chce niech spróbuje:)

Gość zielony kamień
a jeszcze do jak można usunąć rozstępy-ta mikstura to swego rodzaju balsam ujędrniający tylko zrobiony domowym sposobem:) Nie neguje biegania polecam...ale wiem, że nie kazdemu sie chce, stad moj temat:)

Gość gość
10 miesięcy temu urodziłam synka. Po ciąży mam okropne rozstępy. Przeczytałam gdzieś na necie o body wrap. Nie kupiłam specjalnych kosmetyków do tego bo nie wierzyłam ze to coś może dać. Ale jednak chciałam spróbować. Zmieszalam balsam do ciała regenerujący, ujędrniający, bio oil i dodałam cynamon. I taka mieszanka smaruje się okrecam folia spożywcza i czekam ok 1 godziny nieraz a godziny :) dzisiaj będzie mój 5 zabieg. I co mogę powiedzieć. Rozstępy robą się mniej widoczne, są mniejsze i skóra nawilżona i ujędrniona :) jak na mnie to działa :) i jestem mega zadowolona bo rozstępy miałam na prawdę okropne :) polecam :)

Gość gość
A ja miałam zabiegi elektrostymulacji połączone z elektrosauną, zapomniałam już o problemie :D medest-lichaj.pl/zabieg-dla-ciala/elektrostymulator/

Gość gość
uważajcie na aspirynę i cynamon, wielu ludzi jest na nie uczulonych