Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoścośkiedyś

łózka nefrytowe?

Polecane posty

Gość ktoścośkiedyś

witam :) Mam takie pytanie, może akurat jest ktoś z Olsztyna :) Dzis jadąc mpkiem "podsluchalam" rozmowy dwoch kobiet. Jedna z nich jechala na masaż kamieniami nefrytowymi i mowila drugiej ze jest to bezplatne gdzies na ulicy Partyzantów. niestety niczego więcej sie nie dowiedziałam, a zapytac jakoś sie zawstydziłam. Może ktos cos wie na ten temat, byłabym bardzo wdzieczna. Bo taki masaz sporo kosztuje a przydałby mi się. Pozdrawiam

Gość retvrwev
oo ja jestem z Olsztyna:) wpisalam w google, moze to - Gabinet Rolletic Polska S.C. Beata Bertolassi Klaudia LaskowskaOlsztyn (woj. warmińsko-mazurskie) Partyzantów 79B 10-402, Olsztyn tel. kom. 606667086 JA mam karte fitprofit, na nia moge w body perfect chodzic na te nefrytowe lozko,a dobre to jest? musze poczytac z ciekawosci:)

Gość ktoścośkiedyś
dobre dobre, nawet bardzo :) chociaz wiadomo, że zależy co komu dolega. Ja szukam mamie na kręgosłup i bóle głowy, pomaga też na żylaki. a taka karta ile kosztuje? :)

Gość retvrwev
to jest karta ktora kupuja zaklady pracy swoim pracownikom, i doplaca sie wtedy grosze co miesiac,a masz wstep na chyba wszytskie silownie u nas, na baseny i rozne znizki. Ja mam karte jako krewna pracownika,place 90 zlotych, jest roznica bo wczesniej w jednym klubie za karte open placilam ponad 200 :/:/

Gość ktoścośkiedyś
ah już wiem, to taka karta z pracy zapewne, no niestety jako studentka takiej karty nie mam :)

Gość retvrwev
jak dobre to sie przejde, bylam kiedys na fotelu masujacym,wspaniala sprawa:)

Gość ktoścośkiedyś
no wlasnie juz sie domyslilam ze to o to chodzi. Fajnie taką kartę miec, no ale... zależy mi na +/- dziesięciu zabiegach. A to jest koszt wlasnie ogolo 200 zl. tak jak mowiłam jakaś Pani w mpku mowila i szkoda, ale to chyba nie to co podałas. :(

Gość retvrwev
no tak, seria to juz drogo wychodzi, jesli gdzies sie dowiem o czyms takim to odkopie wątek i napisze:) ide spac pozdrawiam :)

Gość ktoścośkiedyś
ok dzięki w takim razie, dobranoc :)