Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia1988

buty

Polecane posty

Gość Gosia1988

trzy dni temu kupilam w deichmanie buty - czółenka.Byłam w nich w sklepie koło domu,obtarly mnie jak diabli.Nie wiem czy podeszwa od nowosci byla złoto czarna,ale sądze,ze tak,bo jest ciemna nawet w miejscu w ktorym nie styka sie podeszwa z betonem.Mam pudelko,paragon - czy wymienia mi je na wieksze??

Gość kjl;drqf
powiedz ze nie nosiłaś i oddaj jak sie dopierdola to nie zamienia

Gość hej tej
niby dlaczego? nosiłaś je już, takie kupiłaś, nie sądzę aby ci wymienili

Gość Gosia1988
i moze znacie jakies sposoby aby 'poszerzyc' but w palcach ?

Gość pudernica ze szczecina
Nie wymienia. A swoja droga, to troche nieladnie zwracac noszone buty.

Gość Gosia1988
tez tak sądze...one są dobre,w drugiej stopie czuje ucisk na palce od zewnetrznej stopy przez co dretwieje mi noga ;/

Gość Gosia1988
od wewnętrznej strony * Może mi cos doradzicie??

a sa ze skóry? Moze do szewca zaniesc. Mnie obcieraja kazde buty, nawet kapcie :( Tydzien temu kupilam sobie wystrzalowe czolenka, w niedziele nalozylam je pierwszy raz, tak mi nogi poranily, ze az krew leciala, palce, piety, wew. strona stopy, nastepnego dnia nie moglam chodzic... zawsze musze odchorowac nowe buty. Sa sliczne, ale boje sie je nakladac drugi raz :(

Gość Gosia1988
ja mam problem z jedna stopą,na jedną są ok na drugą.....palce scisniete i az mi noga dretwieje.Chodzilam w nich ladnie i nagle zaczelam sie w nich wywalac....one są z tworzywa niestety.Bardzo mi sie podobaja,ale co z tego.Dodam,ze mam inne buty i bez problemu w nich chodze,tylko te takie wadliwe.

Gość kopciuszek 8
jeśli skóra to nasikaj, to pomaga, jeśli materiał to wypchaj ugniecionymi gazetami, rozejdą się

a na któa nie pasuja? Czasami te buty czesciej przymierzane sa jakby luzniejsze, druga sprawa to jest to, ze ludzie zazwyczaj nie sa symetryczni i mozesz miec szersza stope :D Ja mam wlasnie jedna strope troche wieksza od drugiej, palca mam dluzszego, moj tata ma to samo!

Gość Gosia1988
tylko ja inaczje czuje ta prawą stope..i jak mnie cus uciska to mi drętwieje...przesrane.Moze chodząc po domu sie do nich przyzwyczaje.

Gość Gosia1988
tak to jest kupowac ladne,a niefunkcjonalne :D

Gość smanna
może pozakładaj kilka par grubych a miękkich skarpet i chodź w nich tak po domu lub do takich grubych skarpet włóż coś ciężkiego i sztywnego by trochę rozepchało te buty np. kawałek jakiejś drewnianej deseczki, mocną figurkę, duży kamień. Na 100% będą efekty. Jeśli są to obdarcia spowodowane odstającym szwem lub ostrą nicią to radzę przejechać te miejsca świeczką, mam takie jedne buty, raz na jakiś dłuższy czas muszę je tak wysmarować świeczką bo mają ostre szwy i pomaga zawsze! Także jestem jedną z tych osób które ocierają nawet kapcie.