Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyczna.

test ciążowy iblada kreska:/

Polecane posty

Gość problematyczna.

Zrobiłam test. okolo 3 tygodnie po stosunku, ponad tydzien po terminie okresu. kiedy czekalam na wynik nie mialam testera w poziomie tylko w pionie a w instrukcji jest ze p[owinien byc w poziomie. niestety zez denerwowania nie zastosowalam sie. wyszla mi bledziutka kreska ale oznaczajaca brak ciazy. czy jest ten wynik wiarygodny? wszystko inne zrobilam zgodnie z instrokcja.

Gość mloda123456789
Powtórz test ;) Ja żyje, w niepewnosci, czy jestem w ciązy czy nie

Gość tajasne
trzymajac tester nieprawidłowo mozesz spowodować ze po nasączonym moczem papierze przepłyną hormony z paska wzorcowego na pasek próbki. wtedy moze ci sie wybarwić wszystko i wyjsc blada kreska. a w jakim sensie kreska blada oznacza brak ciązy bo nie rozumiem?...

Gość problematyczna.
tzn ja trzymalam test w dol a na instrokcji jest z eppowinnam na plasko. blada kreska jest ale tylko ta ktora oznacza brak ciazy.

Gość tajasne
nie wiem jaki masz test, ale zazwyczaj sa na nim dwie kreski - jedna to kreska ktora zabarwia się jesli jestes w ciąży i druga wzorcowa, ktora sie wybarwia zawsze i do ktorej porównujesz pierwszą. nie widziałam testu ktory wybarwia kreskę pod tytułem "nie jesteś w ciąży".

Gość problematyczna.
nie no normalny test jedna kreska ze dziala a w drugim okienku jewdna kreska a nie dwie ale ta jedna taka bledsza od tej co sygnalizuje ze test dziala. napisalam zrozumiale? bo ja juz chyba sama siebie nie rozumiem.

Gość martynaaaaaaa
lepiej zrób jeszcze jeden

Gość tajasne
jesli pokazała sie druga kreska, nawet i blada, to zawsze oznacza ona ciążę, a nie brak ciąży :) w Twoim przypadku - jak pisałam - cięzko to traktowac miarodajnie, ze względu na złe trzymanie testu. musisz go powtórzyc.