Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenie _8_3

przygotowanie do ICSI

Polecane posty

Gość marzenie _8_3

Założyłam ten temat gdyż jestem na etapie starania o dzidzię.Po konsultacjach lekarskich okazało się że jedynie metoda ICSI może być szansą na potomstwo. Wstępnie określono niepłodność męską. Proszę jeśli jesteście przed lub po tej metodzie o jakiekolwiek informacje.

Gość xcomncx
polecam Ci invimed w Warszawie a jak masz jakies pytania pisz smialo na ola87r@tlen.pl

Gość marzenie _8_3
Witam serdecznie i zarazem dziękuję za odpowiedź. Co do przygotowań to narazie czekamy na wyniki męża (kariotyp) a potem umówimy się na wizytę. Póki, co korzystaliśmy z konsultacji w klinikach PROVITA i FERTI MED. Z jednej strony jestem pełna wiary i nadziei że się uda nie mogę się już doczekać przygotowań, a z drugiej po przeanalizowaniu całości procedury jestem trochę przerażona :-( Boję się że nie jestem gotowa na ewentualne niepowodzenie :-( czy dam radę przez to przejść?

Gość cewntrum bocian białystok
ma bardzo duży procent powodzenia programu już przy 1 podejściu-ja jestem tego przykładem-16 t.c. ciąża bliźniacza

Gość marzenie _8_3
szkoda, że te kliniki są tak daleko :-(

Gość Ulinka72
Witam Dziewczyny Marzenie ja jestem po 1 ICSI w ferti w BB - niestety nie udało się, ale nie zamierzam zmieniać kliniki będę tam próbować dalej, gdyż już teraz wiem więcej niż za 1 razem i mam nadzieję że drugi raz będzie ostatni :) Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość Ulinka72
jakbym tutaj długo nie zaglądała to podaję meila: uli@poczta.pl- służę pomocą w razie pytań :)

Gość marzenie _8_3
witaj Ulinka72 dziękuje za odpowiedź nawet nie wiesz jak się cieszę, że napisałaś. Ja razem z mężem jadę jutro na wizytę z kompletem wyników badań zleconych przez panią Dr. Szczerze trochę się stresuję wiem, że pragnę posiadać maleństwo ale cała procedura nieco mnie przeraża. Nie wiem czy jestem przygotowana na ewentualne niepowodzenie. Co do kliniki wywarła na mnie pozytywne wrażenie nie wiem jak z leczeniem gdyż nie znałam nikogo kto by tam się leczył. Opinie na temat ferti-med w Bielsku zazwyczaj kończą się na pierwszej wizycie.