Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzEsacz

zatkane ucho, pomozcie prosze.

Polecane posty

Gość trzEsacz

Od kilku miesięcy mam kłopot z uszami.Najpierw czułam w środku swędzenie, po jakims czasie doszedł do tego wyciek(jak woda).Potem oprócz wodnistego wycieku był także kleisty o brzydkim zapachu. Od wczoraj mam jedno lekko zatkane ucho i lekko przytłumiony słuch.Dodam iz uszy mnie nie bolą.Próbowałam przetkać ucho ale to nic nie daje.Czy jest sposób na wyleczenie ucha bez wizyty u laryngologa?

Gość trzEsacz
prosze o rade. czy ktos mial cos podobnego?

Moim zdaniem nie masz na co dłużej czekac. Wizyta u laryngologa jest najlepszym wyjściem. Kiedyś miałam podobnie. Uczucie zatkanych uszu i nagły brak słuchu. Zero bólu. Okazało się, ze to poważny stan zapalny. Laryngolog zlecił kilkutygodniową atybiotykoterapię. Pomogło. Do dzisiaj, a minęło już kilka lat, mam z uszami spokój. Radziłabym Ci nie czekac dłużej, żeby nie przeszło w stan przewlekły.

Gość trzEsacz
wlasnie mam juz umowiona wizyte u laryngologa na piatek. mam nadzieje ze to nic powaznego. bo ledwo slysze na to ucho tak mam zatkane. :( ktos mial moze cos takiego?

Gość ameliaP.
mam teraz zatkane ucho po takich woskowych kroplach co laryngolog mi przepisal..na zapalenie ucha. okropne uczucie. dwa dni temu bylam u laryngologa z przypadku ktory byl akurat dostepny,( tak ucho bolało że nie było wyboru.) jutro ide z tym do mojej pani laryngolog. oby pomogla..