Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drań.....

LUBIE KOBIETY ALE MAJĄ JEDEN MANKAMENT.........

Polecane posty

Gość dźonny mineciarz
A ja uwielbiam cipeczki:)

Gość ha ha ale jaja
do autora- a czemu wam fajfus nie wyrosl na lokciu lub brodzie tylko kolo dupy w tym najwiekszym smrodzie? to wam jaja smierdza potem i moczem a pod napletem niedomytym zbiera sie syf i smierdzi zdechlizna jakby wam ptak zdechl:)

Gość jaja to pachną
z cipy capi zdechła rybą, wieje smrodem jak z taniej jatki

całe to ludzkie ciało jest obrzydliwe, rzeczywiście - narządy rodne tym bardziej... lecz mimo to, w ogóle się nie mam zamiaru tym przejmować :) mało tego, te brzydkie rzeczy maja nawet swój urok. Dla mnie. Dla innych przecież nie muszą.

Gość Uwielbiam cipke mojej
laski :) I nie widze w niej nic obrzydliwego ;p wrecz przeciwnie jest sliczna :D

Gość :-))))
Ja bardzo lubię swoją cipkę. Czasem biorę lusterko i sobie ją oglądam, no i oczywiscie zachwycam się - jaka jest sliczna. Bo rzeczywiscie jest bardzo ładna ta moja cipeczka. Żałujcie, że nie możecie jej zobaczyć.

Gość ytrtytrtryrry
Ale to akurat racja. Pochwa u kobiety jest ohydna. Niby się zachwalacie cipkami swoich lasek, ok, ale ciekaw jestem, czy po 10, 20 latach również będzie was kręciła pizda żony/dziewczyny - wątpię, będziecie czuli obrzydzenie jak do pizdy u starej babuni z krzaczorami po kolana ;) Pochwa jest ohydna. Te wargi sromowe, fałdki, nieprzyjemny zapach (powąchajcie rozchyloną palcami cipkę swoich dziewczyn np rano po przebudzeniu) śluz, upławy, miesiączki - bleeeeeeeeee....

CZYLI ...KTOS POPEŁNIŁ BŁAD ....tam na górze.....co możemy - taka nasza budowa...fagasy......

Gość Pupciaan
Okrutne są te cipy.

Gość niektóre fiuty
są rzeczywiście odrażające. Niby wszystko ok, facet się wyszoruje, niby umyty, a i tak ten zapach jest okropny i wiecznie coś z niego cieknie... Ble Choroby wykluczona więc co to do cholery jest? Z kolei piękne, lśniące i czyste fiuty są piękne:) Można je lizać godzinami. Są po prostu pyszne! Ale...muszą być duże:) Kobieta jak się urodzi z przerośniętymi wargami i jeśli przeszkadza to jej lub partnerowi to zawsze może udać się na operację. A jak facet urodzi się z małym fiutem to niestety ma przejebane na całego i jest skreślony na zawsze. Tym nad wami, małymi fiutkami przeważamy, nie zapominajcie o tym. A nasze cipki są boskie, inaczej byście za nimi nie latali jak psy za suką z cieszką.

Gość ohalala
Ten dran to jakis zjeb genetyczny z czeczenskim przeszczepem, cipki sa zajebiste a kazda jest piekna i dupcia mmmmh anal to jest cos pieknego wlozyc w te ciasne oczko cos pieknego