Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drań.....

LUBIE KOBIETY ALE MAJĄ JEDEN MANKAMENT.........

Polecane posty

:D.. Świetna dyskusja! Wiedziałam, że sobie humorek poprawie jak poczytam coś na forum, haha :D "Te wasze obleśne cipki"... "Te wasze śmierdzące fiuty"... :D

Gość Drań.....
Wracam po paru dniach, dalem wam przerwe, może macie nowe argumenty dlaczego cipki są takie paskudne? Fee

Gość Drań.....
na chój mi wrózby jak ja bez magicznej kuli wiem że cipki są paskudne

Gość Drań.....
wygrałem. durne

Gość Wielkopolanka,.
nie wygrałeś, siedzisz w sobote przed kompem:P

Gość Drań.....
oooo a wielkopolanki to już mają najbrzydsze.

Gość Wielkopolanka,.
osobiście to nawet przyznam ci racje, nic pieknego:D

Gość racja że brzydkie
dlatego Draniu jeśli lubisz kobiety to znajdź takie bez cipek, bo po co ci taka brzydota...faktycznie są brzydkie jak to z genitaliami bywa (nie tylko u kobiet ).

Gość Drań.....
wygrałem !!! wygrałem !!!wygrałem !!!wygrałem !!!wygrałem !!!wygrałem !!! z CIP-KAMI !!!!

Gość lola bum bum
ale włożyć do niej miło....chyba że jesteś gej,fiutogejem.buhahaaa.żal.pl normalnie. ile cześków na tym świecie......z kompleksami rzecz jasna...pozdro draniu z dobranocki.

Gość skąd o tym wiesz
prawiczku :)))

Gość wierzaca, doswiadczajaca
hahahha sekret mnicha pod napletem..:):):) tekst miesiaca:):):):) wieszco dran, a ja ci powiem taka rzecz ze jak pierwszy raz zobaczylam fiuta to mysllam ze sie zrzygam-zarowno fiut jak i cipa sa w pewien sposob obrzydliwe...staja sie piekne jak przynaleza do kogos kogo mocno kochamy. Ja kocham fiuta mojegpofaceta a on kocha moja cipke,nawet pomimo moich motylkow:)) a sa duuuze:) i on to lubi:)sama sie dziwie ale ok.

Gość tralalalal
Do autora: Po pierwsze my kobiety duuużo bardziej dbamy o higienę osobistą niż mężczyźni. Po drugie chociaż to powinno być na pierwszym miejscu: gdyby nie ten narząd jak ty to prostaku nazwałeś: "przerażająco brzydkie cipki" to ciekawe jakbyś się urodził! Przez ucho?

Gość tralalalal
Do autora: Po pierwsze my kobiety duuużo bardziej dbamy o higienę osobistą niż mężczyźni. Po drugie chociaż to powinno być na pierwszym miejscu: gdyby nie ten narząd jak ty to prostaku nazwałeś: "przerażająco brzydkie cipki" to ciekawe jakbyś się urodził! Przez ucho?

Po pierwsze my kobiety duuużo bardziej dbamy o higienę osobistą niż mężczyźni" po czym to wnioskujesz? ;) gdyby nie ten narząd jak ty to prostaku nazwałeś: "przerażająco brzydkie c*pki" to ciekawe jakbyś się urodził! Przez ucho?" a to nie bocian przynosi dzieci? :P

Gość Skoroorowejiwrgh
Skoro sądzicie,ze cipki sa paskudne to po co chcecie pakowac do nich swoje oblesne fiu*y?

Gość tralalalal
To jest powszechnie panująca opinia, że faceci dbają o higiene jak im się przypomni. A ty masz skończone chociaż 15 lat? Skoro myślisz że to bociany przynoszą dzieci to chyba NIE.

To jest powszechnie panująca opinia, że faceci dbają o higiene jak im się przypomni" świetna argumentacja :) powszechnie panująca gdzie? u ciebie w domu? wśród twoich koleżanek?

Gość czeeekaaaaaaaaaaa
na sam widok cipki sie slinicie i chcecie pakowac do niej wasze smierdzace oblesne fi*ty blee a takie rzeczy piszecie hahaha

gdyby nie ten narząd jak ty to prostaku nazwałeś: "przerażająco brzydkie c*pki" to ciekawe jakbyś się urodził! " a słyszałaś o cesarskim porodzie ? ;) Więc twoja teoria jest tak jakby nie dokładna

DRANIU.........i własnie za to nas kochacie za te nasze cipki......bo dla was to poprostu temat tabu....i was to podnieca.....................więc nie pisz nam tu że sa takie i owakie.........SA SUPEROWE I SAM PASKUDO O TYM WIESZ........

Gość najbardziej rozbawiła mnie
wypowiedź prawika hahahahahahaha to sie ekspert od cipek znalazł:D :D :D :D :D :D :D :D:D:D:D:D:D:D

to sie ekspert od cipek znalazł" wiedza zaczerpnięta z internetu a raczej ze stron XXX to tez jakaś tam wiedza :P

Gość grrrrr
gdyby nie ten narząd jak ty to prostaku nazwałeś: "przerażająco brzydkie c*pki" to ciekawe jakbyś się urodził! " a słyszałaś o cesarskim porodzie ? Więc twoja teoria jest tak jakby nie dokładna no ale żeby zrobić cesarskie cięcie najpierw trzeba mieć co z tego brzucha wydobyć. A proces montażu dziecka jednak przebiega przez ów brzydki narząd. Abberacje jak przypadek dziewczynki która zaszła w ciąże bo uprawianiu tzw "miłości francuskie" a następnie ktoś jej pociął brzuch można zaniedbać, ponieważ wątpię by autor tego tematu poczęty został w ten trochę niestandardowy sposób. A tak generalnie to człowiek od środka jest brzydki nie zależnie od płci. tylko pod skórą tego nie widać.

A proces montażu dziecka jednak przebiega przez ów brzydki narząd." następne wspaniałe odkrycie ;)

Gość bezecnik86
:D:D:D co niektórych to chyba w kapuście znalezli :P w sumie jak to jest że takie obleśne narządy dostarczają tyle przyjemnośći bo jakby nie patrzeć proces montażu dziecka jest bardzo interesującym zajęciem :D

Gość hjahajhaj
draniu widze ze twoj fiut musi byc tak paskudny ze z tych kompleksow musiszsie wyzyc na naszych cipkach.........wszystko jasne :)

Gość grrrrr
no oczywiście nie tak wspaniałe jak "poród cesarski" ale też ujedzie w tłoku :P.