Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona.21.

Czy chodzilybyscie z szefem do łozka wzamian za prace?

Polecane posty

wtedy to juz chyba czulabym sie kompletna dziwka jakbym miala nic nie robic tylko sponsora miec a tak to jest dyskretny uklad i zycie na poziomie

Gość koieto podejmuj sama
decyzje, jak ktoś napisze że wejdzie to wejdziesz a jak nie to nie? twoje życie twoje wybory, twoje odczucia

Gość taka1.
autorko takie pytanie zadawaj dziwkom ktore stoja na trasie, jesli chcesz sobie spieprzyc zycie to twoja sprawa, gdybys byla mądrą inteligentną kobietą bys wiedziala ze samemu mozna zarobic, jesli nie w polsce to za granicą, zastanow sie nad tym co ty w ogole piszesz;/

dlaczego spieprzyc zycie? czy ktoras z was zrobila by to tylko dla kasy czy nie?

Gość nie rozumiem ............
spotkalem sie z tym ze laski maja oferte np 4-5 tys jako sekretarka ale PO CO ? jak mozna dostac takie pieniadze noermalnie, bez lozka ... wystarczy miec troche wyksztalcenia i znac jezyki a po co firmie ktora ma np kontakty zagraniczneosoba bez jezyka ale za to wypina dupe ? przeciez taka firma traci to mity szef szuka kochanki poza praca jesli tak chce

Gość niestety bez szpilek
5tys. i to brutto to zarobisz jak masz szczescie i trafisz do firmy, gdzie cie ktos wprowadzi, szef ma do ciebie slabosc i/lub chce cie trzymac w firmie choc pare lat a jeszcze do tego dobrze miec zlote szpilki, zeby przed nim defilowac w lecie (fakt autentyczny). Wtedy taki 40paroletni gosc robi maslane oczy i pensja skacze z 4 na 5tysi

Gość Oj dziewczyny...
Ja się nie zgodziłam NIGDY na propozycję mojego szefa :-) I jestem dumna, że nie zrobiłam z siebie dziwki! Pozdrawiam. Niech każdy robi to co, uważa za stosowne :-)

mozesz miec wiecej doswiadczenia na rynku, ale jak nie siedzsz gdzies, gdzie cie szef lubi i pozwala popracowac dluzej to g... najczesciej zdzialasz na rynku

ile masz lat autorko?

Gość Oj dziewczyny...
No tak .... Przecież im młodsza tym lepsza ..... Ja proponuję więcej szacunku dla samych siebie :-)

Gość ile lat ma szef
jest przystojny? Ma żone, dziewczynę?

a czy facet 42 lata bogaty moze sie zakochac we mnie czyli 21 lat>?? jezeli mowi ze kocha to naprawde kocha? czy o cos innego mu chodzi?

Gość ile lat ma szef
a jest przystojny?

Gość Oj dziewczyny...
U mnie było tak, że gdy ja się nie zgodziłam, to znalazł inne chętne :-)

Gość Oj dziewczyny...
I oczywiście omijały mnie wszystkie awanse (chamstwo) :-( Ale nie żałuję :-)

a czy facet 42 lata bogaty moze sie zakochac we mnie czyli 21 lat>?? jezeli mowi ze kocha to naprawde kocha? czy o cos innego mu chodzi?