Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona.21.

Czy chodzilybyscie z szefem do łozka wzamian za prace?

Polecane posty

Gość Oj dziewczyny...
Wygląda na to, że już pdojęłaś decyzję. Nawet jeśli okaże się grubym, niskim facetem.... Nie wiem po co piszesz? Żeby znaleźć jakieś usprawiedliwienie?

dla mnie wyglad nie ma za bardzo znaczenia, wole zeby byl brzydszy to mniej wymagajacy pewnie

Gość Oj dziewczyny...
Różnie to bywa. Nie ma reguły :-)

Gość No i jak tam....
Kiedy masz to spotkanie?

Gość facet z marsa1985
sypianiem z szefem w zamian za prace to PROSTYTUACJA :/ nawet gorzej bo nie dosc ze dasz dupy to jeszcze robic musisz :/ nie prosciej zatrudnic sie w klubie ?lepiej na tym wyjdziesz/

Gość facet z marsa1985
w burdelu

Gość czarnynicktezmam
Twoja głupota mnie przeraża, nie dziw że nie dając dupy nie jesteś w stanie znaleźć normalnej pracy :O

Gość ale mnie wk....a
hmmm przez takie suki jak ty faceci mowia o nas ze jestesmy latwe:/ bardzo zaluje ze nie jestem facetem:(

Gość jagna jagna jagna
o ty sie smiejesz? rozumem chyba nie grzeszysz ... jasne , idz z szefem do lozka w zamian za oprace , az przyjdzie nowa , ladniejsza od ciebie , ty nie dosc ze stracisz prce to jeszcze zyskasz opinie kurwy ( napewno juz ja masz ) rany dziewczyno ..ty wcale nie masz godnosci ...

gdzie nie by przyjdzie nowa ladniejsza? jest umowa jest wszystko na pismie i bede go znala jeszcze osobiscie i w jego mieszkaniu mieszkala

Gość tak zazdroscimy ci tylko
wkalkuluj sobie niechciana ciaze i jej koszty jakby co, bo moze sie okazac, ze te 5tysi to raz ze brutto, a poza tym to nawet nie brutto a poza tym to nie 5tylko 2 sie okaze a poza tym to..itd

Gość jagna jagna jagna
ona , tekstem NAPEWNO MI ZAZDROSCICIE udowodnilas tyko wszystkim , ze nie wiele masz w glowce kobieto .. nie wiele... czego mamy Ci zazdroscic..ze jestes kurwa ??? nie obrazajac kurw ... one przynajmniej sie tym nie afiszuja , no i zarabiaja raczej wieksza kase za to co robia a btw, umowe mozna rozwiazac ( to tak dla twojej informacji jakbys nie woedziala) podpadniesz szefowi , nie dosc ze cie zwolni to jezcze ci napisze takie bzdury w papierach ze sie nie pozbierasz

Gość Justyna9999
''ona.21.'' dostałaś taka propozycję i nie wiesz co zrobić??

Gość jagna jagna jagna
ide stad bo nie moge czytac wypocin ten kurwy..szoda ze ciebie rodzice nie wyskrobali :/ jestes oblesna , bedzesz sypiac z byle kim , zeby ylko mec pare roszy .... nawet bym n ciebie nie splunela

Gość czy nie wyczuwacie
ze to jest zwyczajne provo obliczone na ilosc wpisów? Bo ja co do tego nie mama watpliwości, szkoda czasu