Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona.21.

Czy chodzilybyscie z szefem do łozka wzamian za prace?

Polecane posty

Jestes naiwna i bez godności,bo gdybys ja miała to nwet byś sie nad tym nie zastanawiała.Szukasz łatwej kasy.

Gość Oj dziewczyny...
No to wnioskuję, że już się sprzedałaś :-) Sory za dosadność, ale tak to odbieram.

dla mnie jesteś zagubioną dziewczynką, sama taka jestem ale mam swoją godność i dumę, radzę nie iść na łatwiznę tylko szukać własnej drogi, ale ja tam życia nie znam żeby Ci coś radzić

dla mnie zarówno ta praca jak i 40latek to jest szukanie łatwego rozwiązania, a tak naprawdę tylko sie jeszcze bardziej pogubisz i namącisz w swym życiu

Gość ile lat ma szef
a ty masz faceta? Kochasz go? Będziesz potrafiła go oszukiwać? Wierzysz, że Ci uwierzy, że bez doświadczenia zarabiasz 5tys jak "sekretarka"? A jak szef sobie wypije, pochwali się kumplowi, a kumpel kolejnemu kumplowi i pójdą ploty, później dojdzie do Twojej rodziny i co? Jeśli on jest po rozwodzie to nawet nie będzie się starał ukryć co Was łączy, bo on nie ma nic do stracenia! Jeśli byłabym wolna, facet mnie by pociągał to bym się zgodziła :P Biorąc pod uwagę, że być może w przyszłości będzie z tego np normalny związek ale jeśli byłabym w związku to nigdy!!!

Gość Oj dziewczyny...
Napisz chociaż czy jest przystojny, miy itd.

Gość Oj dziewczyny...
Czyli masz się zgodzić w ciemno? W ogóle go nie znając?

Gość a jeden taki
Ja Ci powiem jak to z drugiej strony wygląda. 12 lat temu byłem takim szefem i bzykałem 21 letnią pracownicę, która miała chłopaka (ba, nawet z nim mieszkała). Trwało to 2 lata i ona chyba pękła psychicznie. Rzuciła pracę, rzuciła chłopaka i wyjechała do innego miasta, gdzie po pół roku wyszła za mąż za bogatego leszcza postury J. Kaczyńskiego 🖐️

Gość Oj dziewczyny...
Powiedz autorko, czy masz kogoś ?

Gość Oj dziewczyny...
A ja mam taką radę: Zrób to, co dyktuje ci sumienie. Dla mnie jest to czysty sponsoring. Ja bym nigdy na taki układ nie poszła.